fredag 16. september 2016

Bordpynt hverdag

Bordpynt hverdag

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Her går jeg i gjennom hvordan du enkelt kan lage bordpynt selv til dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre store anledninger. Og det ved å bruke blikkbokser!


Her ser du ulike ferdige varianter, og alle er super enkle. Du kan bruke de som vaser til borddekking. Enkle og søte til bordpynt. Stort udvalg af duge, bordløbere. Pris NOK 54inkl.


En flagglenke med store norske flagg festet på en snor. Dekorer bordet med lekker og gøyal bordpynt. Flaggpynt, bordpynt o. Se vårt store utvalg av bordpynt her. Bordpynt som konfetti, små figurer, løpere med mer!


Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Tusen takk for at du besøker bloggen min. Sjekk vårt store utvalg av bordpynt til alle anledninger - bryllup, dåp, baby shower, konfirmasjon, bursdag og fest. Besøk vår nettbutikk og fysisk butikk i Oslo!


Bli blant de første som får vite om nye produkter ved å registrere deg på Be:Eco sitt nyhetsbrev. Pynt opp inne med høstens flotte farger. Bruk de gjerne som bordpynt når du dekker til hverdag eller fest. Kombiner gjerne med Berberis som fås i farg. Steg for steg til hvordan du kan dekke bordet rustikt og sommerlig.


Bordpynt hverdag

Bordekking skal være gøy og forhåpentligvis gir jeg deg litt idéer til neste gang du skal ha middagsgjester 1. Bruk en stålplate, svarte brikker eller svart innpakningspapir til den nederste dekorasjonen. Inspirasjon: bordpynt Et bord kan se svært lekkert ut om man planlegger nøye, og bruker god tid på forberedelsene. Rustikk bordpynt – Steg for steg.


Nydelige glitterkuler i gull, som er supre til å bruke som både bordpynt , rundt lys, i boller eller andre steder. Det lureste er å velge ut servietter først, og deretter velge ut lys og eventuelt løper for å få alt til å matche bra. De måler centimeter i diameter og en pakke inneholder kuler. Julen kræver lidt ekstra - også i hverdagen, så lad bordet være dækket med juledug- og servietter alle dage, det giver et ekstra strejf af hygge i en ellers travl hverdag. I vores sortiment finder du ikke kun bordpynt til jul, du finder også pynt til juletræet og andre kroge i huset.


Bordpynt hverdag

Herunder dekorationsgrene, lyskæder og julekugler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg