fredag 30. september 2016

Malerforretning oslo

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Fargehandel med stort utvalg av maling, tapet og gulv som parkett, laminat, vinyl og linoleumsbelegg.


Sentralt plassert på Torshov i Oslo. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Velkommen til Malercompagniet Oslo AS.


Våre hovedsatsningsområder er tak- og fasadearbeider for private sameier og borettslag, og offentlige oppdragsgivere. Skal du pusse opp leiligheten og vil ha hjelp av en dyktig maler til å male taket. Kontakt en maler for pristilbud eller gode tips og råd. Malerforretning Oslo - Norge med telefonnummer, adresse og kart. I løpet av noen få timer kan du endre et rom og gi det en ny karakter.


Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Norges største utvalg av lagerførte fliser. Vi tilbyr i dag samme gode håndverk-tjenester som den gang, men i tillegg gulvbelegg, våtrom og flis, og enda bredere kompetanse og erfaring.


Vi elsker farger og har en glødende pasjon for faget vårt! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Digitale fargemålere 2. Klar for mer ansvar og større oppgaver? BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Helene Kielland Løchen (56) er daglig leder. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter. Nøyaktig dato for etablering av selskapet er vi usikre på. Vi er i dag fast ansatte er malermestere.


Vi leverer alle typer tjenester innenfor maling og gulvlegging. Alle forhandlere drives i egen regi og har et stort utvalg av vårt sortiment. Vi utfører også fasaderehabilitering.


Finner du ikke det du leter etter, tar butikken det selvfølgelig inn for deg. Butikken består av tusenvis av forskjellige varer fra forskjellige tidsepoker i både store og små gjenstander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg