mandag 5. september 2016

Kurv til å henge på veggen

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Bruk tack putty til å henge en liten til middels størrelse kurv som er en dekorativ stykke og holdt tom.

Tack kitt, et alternativ til spiker eller stifter, ikke punktere eller skade veggen og går på og fjerner lett. Jeg er på jakt etter trådkurver som man kan henge opp på veggen i gangen og typisk ha votter og luer i. Noen som har sett noen slike noe sted? Praktisk kurv som utnytter plassen maksimalt ved å monteres på vegger og dører. Perfekte for oppbevaring av småting.


Les mer om Elfa kurv for vegg og dør. Magasin kurv i enkelt stilrent design. Praktisk naturfarget firkantet kurv , flott til oppbevaring i alle rom.


Cube, sort bambus kurv til å henge på veggen.

Plassering av bilder på veggen. Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder. Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen. Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen. Nettbutikk med mye personlighet!


Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Om du ikke klarer å kvitte deg med alt nipset du har samlet opp i løpet av årene eller har flere barneleker. Blir et nytt bilde av kirsebærtreet - denne gangen med Annas Butikk. Det er rett og slett så vakkert nå at jeg deler ett.


Se egne sider for hvert bildeprodukt, slik at du får relevant informasjon for bildet ditt med tanke på montering, opphenging og vedlikehold. I tillegg har vi en mer generell side om plassering av bilder på veggen og informasjon om hvordan du velger riktig skruer og innfesting i veggen. Puslespillmate, lim, sorteringsboks.


Boardgamer - Skandinavias ledende spesialbutikk for puslespill. Synstestplakaten kan lages personlig med navn du velger selv, perfekt til å gi bort i gave eller få laget en til deg og din kjære som du kan henge på veggen hjemme? Passer perfekt inn i Ikeas Ribba ramme. Søk på Kikkis Planet.


Den søte rosa telleplakaten fra samme selger er perfekt på barnerommet. Evje kurv for oppheng i grå rustikk rotting.

Koselige blomsterpotter i sett av stk med hank for å henge de på veggen. Pottene er dekket med plast på innsiden for å hindre vannsøl. Elefant til å henge på veggen , gir et ekstra unikt uttrykk på barnerommet. Laget i stoff og plysj med oppheng bak.


Et av de mest populære produktene i. Så da var det bare å finne ut hva man kan trenge en kurv til ,. Maries luer, votter o. Ser for meg noe som henger rett på veggen og ikke står på en hylle. Dekorativ kurv i antikkhvitt med pene detaljer Pen og stemningsfull kurv i antikkhvitt med mye patina og skjønne detaljer fra Chic Antique. Heng den opp på veggen på kjøkkenet eller baderommet, og bruk den til oppbevaring eller heng den opp på terrassen og fyll den med skjønne blomster.


Skjønn kurv med ekte vintagelook. Har du liten gulvplass til oppbevaring, kan du bruke veggen rundt spiseplassen til å henge opp skap. Det er praktisk for å oppbevare servise, bøker, kanner og kopper, samtidig som du skaper er veldig fin ramme rundt spiseplassen.


Understrek plassen med en fin farge på veggene inni rammen! Tanger er en fin kurv i en unik flettet design som både fungerer som et praktisk og dekorativt element i innredningen. På denne måten kan du henge kurven på veggen.


Dessuten kan kurven brettes i midten, slik at du kan plassere den på spisebordet eller i vindusrammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg