tirsdag 27. september 2016

Norsk landstil

Fransk landstil , industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Dette er det mest utsøkte møbelet jeg noensinne har sett! I solid speilutførelse med den skjønneste diamantdekor. Kan brukes til å dekorere med lys, lamper.


Norsk landstil

Landstil AS, Moi, Norway. NORSK LANDSTIL Jeg har bodd på landet nesten hele livet. Fra barndommen har jeg mange gode, fine minner fra småbruket til besteforeldre. Vi var stort sett der.


Vår hagemøbel serie er norsk design og norsk produksjon. Norsk landstil , interiør, matglede, natur, 1år gammalt nyrenovert trehus etter husbrann januar-16. Det var jo slik det var. Man snappet opp tips og idèer hos hverandre og gjorde det til sitt eget. Ikke minst husker jeg alle rundene jeg hadde inn til andre bloggere, og så på nære nippet jeg var på å male hele denne leiligheten hvit.


Norsk landstil

I lyset av fransk landstil og chabby chic var jeg mange ganger fristet til å følge strømmen. Myke, gode sofaer, lenestoler, himmelsenger, mye puter og pledd. Tapeter i blomstermønster, natur- og dyremønstre og maksimalistiske lamper. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. For å skape en fransk landstil kan ferdigtapetserte veggplater gjøre rommet ekstra lekkert, og understreke stilen enda tydeligere. Interiøreksperten forklarer hvilke farger som passer best på veggene. Når du pusser opp gamle vegger er det som regel nødvendig med sparkling eller andre forberedelser før maling eller tapetsering.


Ukrainsk interiørdesigner med stor interesse for norsk landstil 21. Den gamle medgiftkista brukes på nye måter i norske hjem. I dag skal jeg prøve å si litt mer om den franske landstilen, og om hvordan man kan tilsette elementer av denne stilen i sitt eget hjem - selv om det ikke er helt enkelt å definere hva som er fransk landstil , for det handler mer om en stemning, enn om regler og rammer. Se vårt store, rustikke utvalg fra Nordal her - kjøp online.


Nordal er vår store franske merkevareleverandør, som er kjent for søte møbler, lamper og brukskunst i fineste franske landstil og vintagestil. Shopping er blitt moro. Bli med over 5millioner andre som har gjort shoppingen sin smart, moro og lønnsom. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Norsk landstil

Hagemøbler i antikk utførelse, standard i fargene mint med fransk lilje eller vintage blå med blå druer. Andre farger og mønstre på spesial bestilling. Rommet som har tatt lengst tid både å planlegge og ferdigstille, er kjøkkenet.


Valget falt på en nydelig kjøkkeninnredning i hvitmalt eik fra den norske kjøkkenleverandøren Strai. Ekteparet valgte bort overskap og gikk for en løsning med mange og store kolonialskuffer. Parketten ble fjernet til fordel for et delikat gråmalt furugulv. Ryggen mot veggen - Er mann p fra T nsberg som bor i Stavanger.


Norsk landstil

Pappa til en herlig gutt p 2. H per kunne hjelpe eller inspirere noen mennesker. Lysekronene fås med prismer i flere farger, meget skjønne og dekorative lysekroner. Alle produktene er i flott fransk landstil og vintagestil.


Med henne kom den lette, lekende, romantiske og elegante rokokkostilen. Den er tidløs og jeg synes den passer veldig godt inn i den stilen vi har her i huset, som går i retning av fransk landstil og noe jeg vil kalle shabby rokokko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg