onsdag 7. september 2016

Vaskbar maling kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøkkenet fikk et helt nytt uttrykk med litt maling. Det ble roligere og fikk et mer moderne preg over seg.


Jeg brukte LADY Wonderwall som er en slitersterk maling og lett å vaske.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg fjernet tapeten! Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre.


Kjøkken , gang og barnerom – Kjøkken og gang er slitasjerom, og der anbefaler vi en blankere maling - uansett hvilken farge du skal male med. De vaskbare malingene er så robuste at du kan bruke dem på et restaurantkjøkken uten problem. Velg da en vaskbar og slitesterk maling som forblir like fin, selv etter vask. Normalt har de litt blankere malingene bedre vaskbarhet enn de matte, men det finnes også nye, matte malinger som har gode vaskeegenskaper, sier Bjørnerud Knap.


Til en vanlig, slett veggflate i et oppholdsrom, kan man gjerne bruke en rimelig, men robust veggmaling.

Men straks det stilles litt høyere krav – enten at veggen skal være helmatt, ripefast, vaskbar eller få en mørk farge – bør du velge maling fra øverste hylle. Både maling og tapet kan gi krydder til kjøkkenets vegger. Velg riktig kvalitet, så tåler veggene både matsøl, rengjøring og røff behandling. Vaskbare kjøkkenvegger - Kjøkken - ifi.


Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. I vår lanserte Jotun en flekkavvisende og vaskbar maling , Lady Vegg Easy Clean, som samtidig oppfyller kravene til Svanemerket og EU-blomsten. Hvor var den da vi pusset opp?


Enten du vil ha hvite eller fargerike vegger, det er stort sett penest når de er ensfargete. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall.


Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust. Hvilken maling skal du bruke når du skal male kjøkken. Se hvordan du maler vegg.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.

Se mer og kontakt oss her! Den er ekstra god i rom som f. Malingen passer til maling på vegger og tak av bl. Dette er en slitesterk og vaskbar maling. BUTINOX Interiør Kjøkken Bad er en halvblank og robust akrylmaling med ekstra vannfast og vaskbar overflate. Dagens maling , beis og dekkbeis er noe helt annet enn for 50-år siden.


Mellom kjøkkenbenken og overskapene er det en liten halvmeter som skriker etter fornying. Et malingsspann eller en liten rull med tapet er alt du trenger for å sette en personlig touch her. Velg en vaskbar maling eller gå for et tapet som tåler litt, helst et vinyltapet. Og beskytt det gjerne med en glassplate, i hvert fall i sprutsonen. En mat (glans 05) og samtidig vaskbar akrylmaling.


Lugter minimalt og er godkendt med Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Kan bruges til indendørs vægge i alle rum (dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers). En fin maling , hvis man ønsker en mat væg, men ikke helt så mat som LADY Pure Color. At malingen må være blank for å være vaskbar , er heldigvis en gammel sannhet. Den trenger noe lenger tid på å tørke mellom “slagene”, men den er lett å jobbe med.


Har du god tid anbefales det oljemaling. Og det trenger ikke å koste en formue. Et spann med maling eller en rull med tapet kan være alt du trenger.


Det finnes også egne kjøkkenplater beregnet til bruk her. Husk å velge en vaskbar maling eller et tapet som tåler en støyt – eller beskytt flaten med en glassplate. Maling til køkkenet skal, som udgangspunkt, være både vaskbar og smudsafvisende. Derfor er det en fordel, at malingen til køkkenet, mindst er glans og gerne højere. Så er den let at tørre af og fedt og støv hænger ikke fast.


Her er også maling og grunder, til maling af køkkenfliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg