torsdag 8. september 2016

Sebra snl

Kjøp Sebra hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Sebra er upartåede hovdyrarter i hesteslekten, Equus, i hestefamilien. Størrelsen varierer fra ponni til liten hest. Pelsen har gråhvit bunnfarge og mørke tverrstriper.


Sebraen har en skulderhøyde på 125–1centimeter, og den har ståman og kurumpe. Den forekommer på stepper, savanner, buskmark og i halvørken. Sebraedderkopp, edderkoppart i familien hoppeedderkopper. Lengde uten ben er 5–mm.


Kroppen er behåret og svart med hvite striper på bakkroppen. Sebramangust, også kalt mango eller stripet mangust, Mungos mungo, er en rovdyrart i snikekattfamilien. Den er hovedsakelig gråbrun, men pelsen får en spesiell.


Shop vandaag nog sebra! Sebrabla arter i planteslektene Tradescantia og Zebrina i familien Commelinaceae, viltvoksende i Sentral-Amerika. Flere arter er vanlige stueplanter i Norge. Sebrafisk er en fiskeart i karpefamilien som opprinnelig kommer fra de østre delene av India.


Den er en populær akvariefisk i hjemmeakvarier, og er mye brukt i. Kamuflasje-mønsteret fungerer også som en beskyttelse. Jo større flokken er, jo vanskeligere er det for en løve å skille ut en enkelt sebra i stripelandskapet. Den er også rask til bens, og kan sparke fra seg hardt nok til å drepe en løve.


Merk: Av sikkerhetsmessige grunner sendes aldri passord via epost. Vanlig sebra eller Burchells sebra (Equus quagga burchelli) er en underart av steppesebra (Equus quagga). Burchells sebra ble tidligere regnet som både en egen art og en selvstendig underart, men den regnes nå som synonym med vanlig sebra , som eksisterer som flere varianter. Noen regner imidlertid variantene som egne underarter. Sebra er egentlig et paraplynavn for tre nålevende arter i hestefamilien.


Disse relativt store pattedyra er kjent for sin stripete pels. Tidligere ble artene gjerne beskrevet i en rekke underarter, men ny kunnskap om disse dyra har endret på dette. I dag er det derfor bare bergsebra som beskrives i to distinkte underarter. Som leser kan du foreslå endringer til artiklene og stille spørsmål i kommentarfeltet. Erik Bolstad ( SNL ). Det tar for seg alle temaer og fagområder, og oppdateres og forvaltes av fagfolk hver dag, året rundt.


Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Fjellsebraen er den minste av de tre sebraartene. Kapp fjellsebraen er den fysisk minste av underartene, og derfor også den minste sebraen. Foreningen SNL er et ideelt forlag som gir ut norsk fagkunnskap på Internett.


Hestefamilien består av én slekt, Equus, med arter, og omfatter sebraer , esler og hester, foruten en rekke utdødde arter. Hestene er planteetere med en kraftig kropp, langt hode og lang hals. De har slanke ben og bærer kroppsvekten på den midtre tåen (nr. 3) på hver fot. Hos hesteslekten er antall tær redusert slik at bare nr.


Steppesebraene er utbredt sør for Sahara i Afrika , fra Sør-Sudan og det sørlige Etiopia og sørover i Øst-Afrika til det sørvestre Afrika og Sør-Afrika. Steppesebra ( Equus quagga , tidligere Equus burchelli ) er store upartåede hovdyr som tilhører hestefamilien. Logg inn eller registrer deg☞. Store medisinske leksikon.


Selv små endringer og språkvask skal være under fullt navn, og du kan se alle redigeringene i artikkelens historikk. Det gjør det enklere å drive med kildekritikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg