torsdag 15. september 2016

Lys grå tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn laveste nettpris her.


Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.

I serien Wall finner du ensfargede tapeter med eller uten mikromønstre til tapetsering av hele rom. Tykt og godt å gå på, lett å holde rent. Denne tapeten er en blanding av lys grå og sølv. Med denne Qvintus-tapeten blir rommet ditt elegant, tidløst, moderne og minimalistisk. Kan kombineres med mørke.


En gulaktig gråhvit tone. Lys grå Flora Non-woven. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.

Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Tapeter fra Ellos til bra priser. Shop enkelt online hos Ellos.


Kjøp AS Creation tapet My Look lys grå online hos BAUHAUS. En flott og strukturert mønstret tapet i et enkelt design med god kvalitet. Også innen tapet er det mye grått og beige og det er mye tapet , overflatene gjerne litt tekstilaktig og gir veggene enn annen dybde og karakter enn en malt vegg. Det varsles at mørke farger og blågrønt seiler opp på 10-på topp listen rundt om.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Foto:Jotun En gråaktig beige tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Mønstertilpasset: Forskjøvet cm. Kontaktplast er en selvklebende folie som brukes til så mangt!


Forny spisebordet, kommoden, kjøkkenet, kjøkkenbenken, skjenken og mye mer. En tapet fra kollektionen No 4. En kollektion fyldt med nogle af de mest populære og moderne tapeter. Det betyder at at tapetklister påføres på væggen ved opsætning og tapetet sættes op i tør tilstand.

Nemmere bliver det ikke at sætte tapet op. Brug denne klister til opsætning: Klister til Non. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Blant valgene som tas interiørmessig, er om du ønsker lys eller mørk tapet.


Noen synes det blir for lyst, særlig på dagtid med store vinduer hvorfra solen flommer inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg