onsdag 7. september 2016

Serveringsfat rosendahl

Serveringsfat rosendahl

Nordens største utvalg! Rosendahl - Best pris i Norge! Serveringsfatet er i porselen med hvit glasur passer perfekt til seriens øvrige deler. Bruk glassfatet til servering av kaker.


Serveringsfat rosendahl

Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien. Produktbeskrivelse Med dette ovale serveringsfatet får du et. Alltid gratis frakt og levering innen 2–virkedager. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Disse er tilgjengelig både i glass og i hvitt porselen. Det store serveringsfatet er formet ovalt og har en størrelse på x cm. Gratis frakt og levering innen dager! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Bli den første som omtaler dette produktet.


Serveringsfat rosendahl

JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Fatet er perfekt til karamellpudding, men ellers også meget anvennelig til annen dekorativ servering. Du kan også sette en ekstra gullkant på hverdagen og servere din middagpai på et fat med stett. ROSENDAHL SERVERINGSFAT GRAND CRU 32CM.


Før:29-19-Nettlager Utsolgt på nettlager. HOLM HÅNDTAK TIL STØPEJERNSTALLERKEN. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Førpris 79- 63-Kjøp. Vanlig pris: kr 2900.


Special Price kr 2515. Med det flotte, firkantete fatet er maten i fokus, og du kan enkelt tilberede lekre retter som forsterker både syns- og smakssansene dine. Den enkle designen danner en god base på kjøkkenet gjennom hele livet, og den er lett å kombinere med forskjellige serviser og bestikksett. Med et spenn som dekker servise, glass og karafler, oppbevaringskrukker, termokanner, ildfaste former og mye mer, vokser serien stadig. Grand Cru-serien er skapt for å sette maten i fokus.


Les tester og omtaler før du kjøper. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Vil du oppleve delikat og sterk stil med detaljer som åpenbarer seg sakte over tid?


Serveringsfat rosendahl

Kjøp på nett i dag og få rask levering. Vi importerer og leverer alt fra brannbiler og løfteputer til frigjøringsverktøy og varmesøkende kamera fra anerkjente produsenter som Haagen og Solberg. Høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen litt bedre for en brannmann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg