tirsdag 20. september 2016

Gjøco beis

Med beis får du en transparent film hvor treets naturlige struktur er synlig. På nytt ubehandlet panel, er behandling med oljebeis en god start. Treets struktur er fortsatt synlig, oljebeisen impregnerer treverket godt og du får sjelden problemer med avflaking som mange strøk med dekkende maling kan føre til. Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans.


Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt underlag.

Kan også benyttes som toppstrøk på stål og andre metaller. Effektiv mot svertesopp. Tidligere beiset og malt treverk børstes rent for løs beis og trefibre med stålbørste. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate.


Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Stor forskjell på de to prøvene, pussig nok med det beste resultatet fra Østlandet, men med impregneringsproblemer på Titran. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Svenske Folksam har testet beis og maling over to år.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk.


For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner. Oljemaling, oljedekkbeis, tjærebeis, Visir oljegrunning, Jotun,. Får på langt nær samme gløden på terrassen ved bruk av gjøco.


Utseende etter en halv sesong er også labert. Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10. Kan ikke tenke meg at beisen holder bedre kvalitet.

Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot. Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen.


Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Fra beis til maling Dette panelet er beiset, og kan fint overmales med både dekkbeis og maling. Skal du bytte fra beis til maling må du legge inn et ekstra trinn i forhold til om du bare skal male over på vanlig måte: Du bør grunne treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg