onsdag 14. september 2016

Hjemmelaget påskepynt barn

Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole, kontor, hobby og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad. Maletilbehør til kjempebra pris.


Kjøp materialene her!

Det er fint å ha noe å pusle med inne ved kjøkkenbordet, sammen. Påsken er en fin anledning til å være kreativ og pynte opp. Her finner du idéer til hjemmelaget påskepynt og påskedekorasjoner som du kan lage selv, f. Hvorfor ikke la barna lage påskegodteriet på egenhånd? Her får du oppskrift på hjemmelaget påskegodt som gjør seg utmerket som innhold i påskeegget.


PÅSKEPYNT – PÅSKE MAT – PÅSKEBORDET Disse var jo riktig så søte begge to og kan lages av vanlig bolle deig og formes slik du vil ha dem – Kanskje lussekatt deig kunne vært en ide her ? Her er brukt sitroner og gule roser i en nydelig borddekorasjon. Bruk den til å holde barna.

Hjemmelaget vaniljekrem er virkelig utrolig godt! Dette er også så enkelt at de litt større barna kan være med på det. La barna få litt malen og gaffel – og la de gni malingen ut i hvilken form de ønsker – VIPS – en påskekladd er skapt! Men jeg vil anbefale og prøve litt først selv. Spesielt hvis ikke du har lagd dusk før.


Man kan jo lage dusker i forskjellige størrelser, jo større jo lenger ti så jeg vil anbefale og starte med en liten en, slik at barna ikke mister interessen. Nordens største utvalg! Try DownloadSearch and Save Time. De færreste pynter like mye til påske som de pynter til jul, men hvis du har lyst til å gjøre litt mer ut av påskepynten enn gule lys og servietter bør du lese videre.


Lag din egen påskepynt Hent inspirasjon fra bloggernes gjør det selv-tips og pynt med hjemmelagede dekorasjoner til påske! Stikkordarkiv: hjemmelaget påskepynt PÅSKEPYNT D. Y FOR BARNA – DORULL KANINER. Så da er det bare å sette seg rundt bordet og lage påskepynt med barna. Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt.


Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv? Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør.

Ta gjerne med barna og lag ting sammen. Julegodt smaker enda bedre hjemmelaget. Tips: Denne aktiviteten kan gjøres med både store og små barn. Vi har tatt i bruk dette på småbarnsavdeling, og barna syns det er veldig spennende. Vi erfarte at små grupper på 3-egnet seg til dette.


Det gjorde at barna fikk mulighet til å samarbeide med hverandre, og vi voksne kunne bidra med veiledning når behovet kom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg