mandag 26. september 2016

Lammeskinn

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Rent og kjent liggeunderlag til baby. Se vår nettbutikk og les mer her!


Se utvalget av våre tepper i ulike størrelser, former og farger her! Saueskinn og lammeskinn passer like godt til pynt og interiør som til sitteunderlag i en stol eller sofa. Kjøp lammeskinn hos Babyshop. Longwool lammeskinn er et rent naturprodukt fra New Zealand med utallige bruksmåter. Våre kvalitetsskinn er mulesingfrie og kommer fra bønder som ivaretar dyrenes velferd.


Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Våre imiterte lammeskinn vil gi interiøret en unik look med sine unaturlige farger som rosa, grønn og offwhite. På IKEA finner du rimelige og flotte saueskinn og kuskinn. Saueskinnene våre passer inn på hytta såvel som i godstolen hjemme.


Lammeskinn

Se alle saueskinn og kuskinn på. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet. I slike tilfeller, kan man kjøpe en god sittepute til vognen, eller et lekkert lammeskinn. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året.


Naturlig og uten skadelige stoffer. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er.


Lammeskinn

Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. De myke saueskinnene skaper en varm og hjemmekoselig stemning. Hos Rusta finner du feller i både ekte saueskinn og syntetiske materialer. Fantastisk deilige lammeskinn!


Melert skinn i myk kvalitet. Til innen- og utendørs bruk. Tibetansk skinn der hvert enkelt er unikt. The document has moved here. Mykt og koselig å sette føttene på og dekorative for enhvert hjem!


Lammeskinn

Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det. Lammeskinnet har mange bruksområder og passer f. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Kan brukes i vogn og bilstol. Plagg i lam har fått sin renessanse fordi de nå er myke og lette. De lages også i flere tykkelser slik at gradestokken ikke behøver å synke for.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg