tirsdag 6. september 2016

Hadeland glassverk julemarked

Her finner du vår nettbutikk Hadeland Glassverk. Velkommen til en hyggelig handel! Følg med i vores aktiviteter på Hadeland Glassverk JavaScript seems to be disabled in your browser. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Hadeland glassverk julemarked

Kari og Per med julemarked på hjemmebane. Julemarked : Ungene fikk være med og jakte på nissen. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Det skjer masse hos oss både lørdag og søndag, og her er en oversikt over barne- og familieaktivitetene #128515; Vi holder åpent til kl begge dager! Se bildene fra julemarked og lysfest på Hadeland Glassverk.


Glasshytta på Hadeland Glassverk er som å komme til en annen tid. Her kan du bevege deg rundt mellom verkstedene og se glassblåserne i aksjon. I forbindelse med Lysfesten, vil det ca kl 18. Hadeland Glassverk , Jevnaker: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Hadeland Glassverk i Jevnaker, Norge på TripAdvisor. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Hadeland glassverk julemarked

Og er du heldig, treffer du på de søte nissebarna som er på besøk, med julegodt i kurvene sine. Om det skulle være et vinglass, en vase, eller andre produkter fra Hadeland Glassverk. Kjøp på nett og få rask. Stor motstand mot fyrverkeri på Hadeland Glassverk : – Leit at noen synes det er negativt.


Her skapes varige barndomsminner hver eneste jul, og det er et sted hvor familier kommer for å hygge seg og komme i julestemning i den travle føljulstiden. Kjempebra julegalla, Hadeland Kultursal, 22. Jul på Hadeland Glassverk , alle dager frem til jul med spesielle aktiviteter i helgene.


Og hva jeg skal få med meg av dette? Jeg starter i morgen med Bugge Wesseltoft på Hadeland Kultursal. Spennende opplevelser på Hadeland Glassverk ! Glassverket er åpent hver dag hele året og de har et variert aktivitetstilbud. Kun én time fra Oslo, i idylliske omgivelser ved sørenden av Randsfjorden, ligger Hadeland Glassverk.


Hit kan du komme for å oppleve deres tradisjoner, historie og kultur, samt se det siste innen trender og design. På Hadeland Glassverk finner du to trivelige serveringssteder som begge er kjent for sin gode mat. I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner. Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter.


Hadeland glassverk julemarked

Arbeidet med å tilgjengeliggjøre gamle Hadeland Glassverk produktkataloger fortsetter. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg