torsdag 15. september 2016

Boligstylist utdanning

Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en. Fagtema: BOLIGSTYLIST. Vårt skoleprogram er tilrettelagt for veiledning, mini- og delstyling for boligsalg.


En boligstylist vil være til god hjelp når boligen skal gjøres mer attraktiv. Jeg har ingen utdanning. Kombinasjonen av to spennende teorikvelder og praksis kjennetegner modul C fagtema: Boligstylist. Skip to main content.


Som ferdig utdannet boligstylist har du mulighet til å arbeide hos egne boligstylistfirmaer eller som selvstendig næringsdrivende. Studiet gir deg en enkel innføring i oppstart av egen bedrift, men det anbefales at kandidater som ønsker å starte for seg selv også gjennomfører et etablererkurs. Her finner du en oversikt over Interiørdesign utdannelse i hele landet.


Finn et kurs nær deg. Utdanningene som rapporteres til utdanning. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder. Lisensen gjelder ikke øvrig innhold.


Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning. Eier mottar en rapport på stedet der anbefalte endringer er godt forklart. Norsk lisens for offentlige data. Her tilføres ikke boligen noe. For boliger over 3kvm vil det bli et tillegg på kr 25- inkl.


Derimot er de der for å skape en atmosfære og en stemning som skal appellere til flest mulig kjøpere. De er ikke der for å skape ditt hjem. Kurs og utdanning innen hus, hage og interiør finner du i kursoversikten nedenfor.


Stadig flere mennesker er opptatt av interiør og oppussing. For å få et funksjonelt og vellykket resultat, enten det er til et hjem eller ved salg av bolig, benytter stadig fler seg av profesjonell hjelp. Arbeidsoppgaver utvikle og oppdatere bemanningsplaner og kapasitetsanalyser utarbeide analyser innenfor HR-området for underbygge strategiske beslutninger bidra til strategisk ressursstyring bidra til å dele kompetanse innen ny teknologi og digitale løsninger bistå innen andre HR-oppgaver Kvalifikasjoner høyere relevant utdanning på. Det er gode jobbmuligheter for deg som ønsker å ta en utdanning innen media, design og kommunikasjon. Og med en verdiskapning på hele ? Mer bevisste på viktigheten av god design ”Det har skjedd utrolig mye innenfor design i de årene jeg har holdt på.


Når man er ferdig med denne utdanningen vil man ha muligheten til arbeid hos egne boligstylist firmaer eller eventuelt jobbe som selvstendig næringsdrivende. Interiørskolen hos NKI nettstudier er en utrolig spennende og kreativ utdanning , den passer perfekt for de som drømmer om en jobb innen interiør. Det finnes flere forskjellige kurs innen møbler og interiør. Vanlige kurs er kurs i interiørdesign, interiørveileder, boligstylist og interiørinnreder.


Ved å ta et kurs i interiørdesign kan du for eksempel jobbe som interiørkonsulent eller med innredning hos en kjede. Lærte mye på kurset viktigst for meg var det nok å lære mer om hvordan du kan endre et rom v bruk av teksturer, farger o. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg