mandag 5. september 2016

Selvklebende folie til fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken, ba vaskerom og gang.


Flisene er selvklebende , enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Selvklebende folie som metervare.


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! Unngå sprekker i fliser som kan forårsake fuktskader!


Med Tesas selvklebende skruer slipper du å bore hull i kjøkken- og baderomsveggene, og dessuten kan du bruke samme skrue på nytt når du flytter eller ommøblerer. Produktet er veldig enkelt å montere, da det er selvklebende. Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Det er mange forskjellige farger og design valg er tilgjengelige fra selvklebende fliser produsenter, og den sterke selvklebende bakside som er festet til flisene sikrer at du ikke trenger å gripe med rotete lim for å legge det ned. Hvis det er fliser over kjøkkenbenken, så er det jo litt mer overkommelig enn f. Det fristende er at det ser ut som at resultatet blir så bra.


Som om det skulle ha vært helt nye fliser. Den folien du nevner kjenner jeg dessverre ikke noe til. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Se vårt store utvalg.


Finn laveste nettpris her. Med Tesas selvklebende spiker slipper du å bore hull i kjøkken- og baderomsveggene, og dessuten kan du bruke samme spiker på nytt når du flytter eller ommøblerer. Dekorative selvklebende kork vegg fliser DECORK CORK-line Enhetspris ved stk. NOK Enhetspris ved stk.


Det eneste vi har ønsket oss men ventet litt med er nye fliser på veggen over arbeidsbenken. De flisene vi har hatt frem til nå er vanlige hvite 15Xcm. Disse flisene er rene og fine nok, men vi syns de har vært et litt kjedelig veggdekor. Vi hadde lenge tenkt på å få montert fliser med mønster på veggen over kjøkkenbenken. Flott mosaikkflis med mosaikker i stål med børstet overflate.


Selvklebende folie til fliser

Fjern folien , fest flisene og veggen er som ny. Flisene har ubegrenset holdbarhet inne og kan lett fjernes igjen. Svaret på om selvklebende fliser er bra for badegulv avhenger av hvor godt du legge flisene. Moderne selvklebende fliser kan gjøres for å se ut akkurat som keramiske fliser og installere på halve tiden med langt mindre søl. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger.


De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Når det kommer til hvor man kan montere sin wallsticker så er det faktisk kun fantasien som setter grenser. Aasen mener selvklebende folie kan være en god start på tapetseringskarrieren for de som kvier seg for å starte med hele vegger. Folier en skapdør eller et bord.


Se hvor lett det er, og bli inspirert til å fortsette med større flater, sier han. Kontakt Fantasi Interiør for nærmere detaljer om selvklebende folie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg