tirsdag 20. september 2016

Kay bojesen ape tilbud

Kay Bojesen Ape - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Quality design from the leading brands of Scandinavia. Finn laveste nettpris her. Les tester og omtaler før du kjøper.


Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart. Gi en gave som varer hele livet. En liten fyr med en stor personlighet, som er blitt et ikon på gaven fra en helt spesiell person. Til dåp, fødselsdag eller bryllup.


En klassiker og en kjær venn som flytter med gjennom hele livet - helt fra barnerommet til å bli et kjært designikon i egen bolig. En perfekt gave til den designbevisste eller som dåpsgave til det lille barnet! Kjøp Kay bojesen ape på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Kay bojesen ape i kategorien Dekorasjoner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dekorasjoner ved hjelp av vår tjeneste. OBS: apen medfølger ikke! Med en nisselue på apekatten skaper det julstemning i stua. Nissenluen kommer i fin eske, og er en koselig julegave.


Hele veien fra barnerommet til det egne hjemmet. Han ble verdensberømt med de lekne tredyrene som apen, flodhesten og lundefuglen. Anledningen til at apene er så passende er deres aldersløshet. Treapen passer like bra både som et leketøy og som en trendy interiørdetalj.


Apen er en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle. Apekatten har et skøyeraktig uttrykk, og en hvit mage, satt sammen av teak og limbatre. Sommerhatt ikke inkludert. Hans mest kjente figurer er apekatten, flodhesten og de flotte sangfuglene i alle fantasiens farger.


Han arbeidet ufortrødent med å tegne, det han selv kalte, smilende linjer. Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet. I tillegg har vi et eget nett-sortimentet. Dette er unike varer som.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Du får altid hurtig og billig levering. Denne varen er en bestillingsvare og har vanligvis leveringstid på 2-uker. Vi har varen utstilt i butikken i Strandgaten i Bergen.


Apekatten vil være en kjær venn som kan flytte med mottakeren hele livet, fra barnerommet til designikon i egen bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg