mandag 26. september 2016

Lydløs veggklokke

Lydløs veggklokke

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Veggklokke - Best pris i Norge! Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret.


Sekundene vises heller når små lys rundt klokka lyser opp hvert femte sekund. Sagaa skrev:Beklager avsporing, men jeg har lest lydløs vekkerklokke opptil flere ganger i dag, før det gikk opp for meg at det stod veggklokke. Var litt usikker på hvordan en lydløs vekkerklokke skulle funke.


Veldig bra :) nye utgaven, nesten lydløs. Analog klokke med ramme og tall i samme farge. Kvartsurverk med autoskann gjør klokken helt lydløs. LR06-batteri (følger med). Ingen forstyrrende tikkely siden klokka har et stille kvartsurverk.


Lydløs veggklokke

Vi anbefaler å bruke alkaliske batterier i klokka. Hvilken type veggklokke ? Så la det være sagt med en gang: Alle veggklokker i dag bør være lydløse, og da nytter det ikke å handle dem inn på første og beste lokalbutikk. Det er quartz urverk med autoskann som sørger for at veggklokken blir lydløs , så se etter dette når du begynner å lete etter en passende veggklokke her på sidene. Finn et veggur som passer til ditt hjem. Bli inspirert på Klokkegiganten.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Leter du etter billige Vekkerklokker på nett? Kan leses fra meters avstand pga. Foretrekker du å våkne til siste nytt? Det kan ordnes med en klokkeradio. Få en god start på dagen med Elkjøp og en hel verden av radiokanaler.


Dette er Mondaines største veggklokke med en diameter på 40cm. Vegguret har jevn gange på sekundviseren og er tilnærmet lydløs. Hvit skive med rødfarget ramme av aluminium. Store tall som er lettleste på inntil m avstand. Koblet til verdens mest nøyaktige klokke: atomuret i Braunschweig (Tyskland).


Lydløs veggklokke

Automatisk veksling mellom sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg