onsdag 20. februar 2019

Jotun soft mint

We have the looks that will get you. En mil frisk mintaktig farge. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Lekker til både lysere minttoner.


Jotun soft mint

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Marine, Protective and Powder Coatings. Soft Mint fra Jotun er en frisk grønngrå farge, og en god konkurrent til blå vegger. Jeg har grågrønne vegger på tre av fire barnerom, fordi jeg liker samme farge på barnerommene som ligger vegg i vegg. Soft Mint er en behagelig mintfarge, og er fin mot Villa Floris basisfarge, Minty Breeze.


Kanskje ikke så rart. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint.


Jotun soft mint

For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Denne dempede, minttonen, har en blågrønn tone med et grålig skjær over seg. Uttrykket blir svalt, pustende og avslappende. Synes fargen er rolig og behagelig, og akkurat passe lys etter min smak.


Den passer den skandinaviske stilen, og jeg tror den må fungere veldig fint inntil lyst treverk som jeg liker veldig godt. Selv om Minty Breeze er en minttone, oppleves den ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Ekstra fin blir fargen hvis du maler med den supermatte LADY Pure Color. Jotun Soft mint er en mil frisk mintaktig farge.


Jotun soft mint

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Hva er fargekoden på Soft Mint ? Må si jeg synes det er litt merkelig at koden ikke står som info under fargen. Jotun viser hvordan du kan mikse og matche blant de duse og vårlige fargenyansene, i herlig harmoni med vårens flora.


Vårens farger er myke, gode og trygge farger. Bruker du disse, kan du ikke gjøre feil. Sett dem sammen på din helt egen måte, eller få tips på LADY Inspirasjonsblogg, oppfordrer Larsen. Kontraproduktiv atferd på arbeidsplassen er vanskelig og kostbart å hanskes med. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Jotun soft mint

Veldig dus i nyansen, og kan fint brukes både på vegg og i tak. Se fargen på vegg HER. Jeanett Helleland Dagsland ‎ to Jotun LADY.


Hun forteller at Jotun i år vant prisen for Årets produsent under den årlige Bo Bedre Designpris: – Det er kanskje litt rart å la en malingsprodusent vinne denne prisen, men Jotun har gjort en kjempeinnsats med å sponse norske designere, og malingen er i seg selv en god designjobb, mener redaktøren. Hei, Vi pusser opp huset og har nye farger. Kjøkkenet er evening green (med mørke grå kjøkkeninnredning fra sigdal og lyd benkeplate), stuen er soft mint. I gangen og opp trapp med loftstue ble vi anbefalt pilasterblå. De som har malt for oss har blandet feil farge av pilaster, den er litt mer blå og varm.


Men fargenyansene er ikke veldig. I en annen etasje enn de grønne nyansene vi har snakket om (som blir soft mint og soft teal) blir det hvit poesi i gangen. To av soverommene blir sval sjø og retroblå sanns.


Eller vil den være dårlig match med hvit poesi?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg