torsdag 28. februar 2019

Jotun diskret fargekode

Jotun diskret fargekode

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Nisjen i soverommet er Lisbeths favorittste malt i Jotun -fargen Diskret. Hun avslutter nærmest hver dag her.


Sofaen er Ghost fra Gervasoni, lampen er Tatou fra Flos, bord fra Kvist. Fargevalg og de riktige materialene skal være med på å skape rom det er lett å kose seg i, sier hun. Livet er for kort til å sitte dårlig!


En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.


Lys vindusinnramming skaper en illusjon av mindre vinduer, mens mørk innramming har motsatt effekt. Jo større kontrast du velger mellom fasadefarge og detaljfarger, desto mer fokus tar detaljene. Et mer diskret uttrykk, får du hvis du velger mindre kontraster på fasade og detaljer.


Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Jotun diskret fargekode

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Her er våre beste beige farger.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. En varm grå farge (greige) med røde undertoner, det gir fargen en lun varme. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlig i Jotun , ser trendene lenge før de fleste. Og hun hadde rett for et halvt års tid siden, da hun fortalte oss om de kommende trendene. Hun mente vi kom til å elske mint. Fargekode : Jotun Diskret 53Y32R, kaffe og krem.


I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister,. KALK på stuevegger og 104DISKRET på gulvlister og vinduskarm. Se den sammen med LADY 103Kalk og LADY. Listene er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 104Diskret.


Jotun diskret fargekode

Jotun har gode fargekombinasjoner som alltid fungerer og som gir en. Hvilken ncs kode har lady diskret ? Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Har du glemt kontoen din?


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.


Jotun diskret fargekode

Jeg testet fargen Tudor på stueveggen, men jeg synes den ble litt for lys. Hvis jeg ønsker den samme fargen, men med mer kulør, hvilken. En pastelldrøm av en blågrønn tone.


Perfekt støvet og diskret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg