onsdag 27. februar 2019

Rullegardin 115

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.

Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år.


En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.

Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner.


Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum. I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt. Mange nøjes med at købe et rullegardin med mørkt stof. Det er alt andet lige den billigste løsning og fungerer for de fleste.


Din handlekurv er tom. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Stort udvalg af plisse- og rullegardiner med og uden mørklægning.


Passer til alle rum og nem montering. Mørkest blir det med en mørk lystett rullegardin montert utenfor list. En persienne vil ikke gi tilstrekkelig lystetthet hvis det er mørkt du vil ha det for soving.


Eksempelvis på et barnerom vil rullegardin være å foretrekke.

Både rullegardin og persienne kan tilpasses på mål ganske enkelt, og det blir veldig bra så lenge du er. Alle UNIG rullegardinene blir skreddersydd etter dine mål, slik at de passer perfekt. Se Danmarks største udvalg af rullegardiner i alle farver og mål. Find dit nye rullegardin hos UNIG og få gratis stofprøver, billige priser samt lynhurtig fragt.


Brug menuen ude til venstre og de forskellige sorteringsmuligheder, f. Med et rullegardin kan du enkelt regulere eller forhindre lysindfal samtidig med at du beskytter mod uønskede blik udefra. Det kan både bruges til at mørklægge soveværelset og dæmpe direkte sollys i dagligstuen. Vi tilbyr plissegardiner til markedets beste priser.


Hele baksiden på b og c serien er metal, rammen rundt også, forsiden i glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg