søndag 17. februar 2019

Teak beis

Velg et annet land for dine dokumenter. Vis det er teak farge du vil ha så ville jeg byttet mahogny beisen til teak beis. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene. Bruker Epifanes blank klarlakk ,men kan jo være en ide å bruke Epifanes teak lakk på innredninga. Om den er litt gylden så løser jo det saken ,men er jo bare å teste det ut.

Er jo ikke noe formue å handle inn en teak beis , men tenkte det var greit å høre litt her. Begynn å stryke nedenfra, i panelets lengderetning og i hele dets lengde. Unngå overlapping av tørket beis. Fordi upigmenterte lakk- eller oljefilmer brytes raskt ned gjennom UV-stråling, kan behandling med kun upigmentert trebeis være utilstrekkelig for nytt trevirke eller annet lyst underlag som utsettes for kraftig sollysbestråling. Kledningen må være tørr når du begynner å beise.


Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått). Når første strøket er ferdig, pakker du inn verktøyet i plast, om du skal bruke det snart igen, ellers vasker du det.

Rull og pensel kan dyppes i samme beis eller olje før de pakkes inn i plast så er du sikker på at den holder seg fuktig til neste strøk. Gjenta hele behandlingen ved behov. Behandle teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til beskyttelse og forskjønnelse av edle tresorter som teak , redwoo meranti og merbau.


Teak er spesiell i forhold til andre treslag, fordi mange maling- og lakkfjernere vil kunne endre fargen på teaken. HERDINS LAKKBEIS TEAK 1L. Informasjon om butikken. Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen. Teak vil med tiden bli grått og værbitt om det ikke beskyttes.


Meget slitt treverk bør vaskes i to trinn med teakrens eller terrassefornyer som fjerner gammel behandling, og terrassevask som nøytraliserer og bleker treverket. Hvit beis på kledning av gran gir et dempet og varmt uttrykk. Mørke kontrastvegger er et tøft og effektfult valg. Kombinasjonen grått og hvitt er både elegant og tidløs.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens.

Brukes til beising og lakkering i ett. Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. Påfør beisen med en klut, f. Tørk deretter godt med en ren, tørr klut i fiberretningen for å fjerne overskuddsfarge og få en jevn innfarging.


Liberon Universalklut. Vær oppmerksom på at beisen tørker fort, så det er lurt å arbeide på små felt av gangen. Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge. Endetre bør fuktes med vann for å unngå mørke partier.


La beisen tørke i minst timer, før man fortsetter overflatebehandlingen. Møbelbeis fås i flere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg