torsdag 14. februar 2019

Økohus

Økohus

ELEMENTBASERTE ØKOHUS. Bygging av disse tar ti og resultatene kan variere. For Hurdal Økolandsby var dette ikke et alternativ.


Man trengte en samlet, helhetlig utbygging, med hus som kvalifiserte for vanlig banklån og vanlig forsikring. Et økohus er et hus som både er bygget på en økologisk måte og som i større eller mindre grad danner en ramme for våre muligheter til å leve et økologisk liv. Man kunne kanskje si: jo flere økohus som bygges, jo flere økoliv vil sannsynligvis leves. Med årene har den tettvokste grankledningen fra den lokale saga Skiftenes, grånet pent.


I Revsfjøra ligg for tida eit noko spesielt hus til sals. Nemleg eit heilt nytt konsept i form av eit øko-solhus. Bjørn viser rundt og forteller ivrig om fordelene med et økohus. Det puster gjennom isolasjonen av lin og ull, noe som gir friskt inneklima. Det er et varmt hus og energiforbruket blir betraktelig lavere.


Vis oss tegningene av huset ditt. I tillegg til å ha et bredt spekter av husmodeller, kan vi også produsere og bygge huset ditt ut ifra dine egne tegninger eller ideer. Ved å bli medlem i NAAF støtter du en god sak og får mange gode medlemsfordeler. Ja, jeg vil bli medlem! For å gjøre DITT valg litt enklere, har vi i Økohus jobbet frem et konsept som gjør hverdagen din som husbygger litt enklere og tryggere.


Kontakt oss for en hyggelig husprat. VI SØKER FORHANDLERE AV ØKOHUS I NORD-TROMS OG FINNMARK. Hurdal Økolandsbys hjemmeside, her kan man følge med på livet i landsbyen, boligsalg og ta direkte kontakt dersom man lurer på noe. Synes det er så pent med slike grove, store steinvegger. Dessuten er de vel mye mer brannsikre enn trehus.


Økohus

Hvordan er det vanlig å isolere steinhus? Nyheter om teknologi og norske teknologibedrifter. Baristapresten bygde økohus Når kulda bit, fyrar han opp i den store omnen, som er plassert midt i huset. Men berre ein gong om dagen.


Gaia Arkitekter består av selvstendige, samarbeidende arkitektkontorer som har spesialkompetanse innen økologisk forsvarlige byggemetoder og planlegging. Vårt minihus er også et økohus. De skisserte vinduene har vi fått fra noen som ikke trengte dem lenger, og vi har bestilt en limtrekonstruksjonen fra Hunton basert på denne skissa.


Økohus

For oss er det et viktig poeng å benytte miljøvennlige materialer og gjenbruksvarer. Bærekraftig hjeFargerikt økohus i Bonytt. Utenfor Green House har jeg jobbet med en serie om bærekraftige hjem for Bonytt i vår. Espen og Tove Seierstad fra Vestvågøy i Lofoten produserer sin egen strøm, varmer opp vann til vaskemaskinen via en vedovn og gjødsler bærbuskene med.


Felles for alle våre tjenester er løftet om Varig Kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg