fredag 15. februar 2019

Sammenleggbar strandstol

På utkikk etter solstoler? Besøk vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Delene festes i hverandre som gjør den enkel å bære med seg.


Sammenleggbar strandstol

Sammenleggbar strandstol til å ha med på stranden, i parken, i snøen eller på festival! En stol av høy kvalitet som vil vare i mange år. Nydelig tre av høy kvalitet som er trukket med fargerikt bomullstoff.


Strandstolen er laget av aluminium og trukket med textilene. Møblene er av meget høy kvalitet og passer til både privat og kommersiell bruk. Retro sammenleggbar strandstol i treverk og lerret.


Består av to deler som settes sammen. Camping trenger ikke å bety dårlig komfort. Tvert imot, med det rette utstyret kan du nyte campinglivet, sitte godt og ha bord og stoler innen.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Justerbar i to posisjoner. Europris er stolte av å kunne tilby et bredt sortiment av hagebor utebord og diverse utestoler og campingstoler til hyggelige priser.


Sammenleggbar strandstol

Selges i assorterte farger. FIAM Jolly strandstol. Meget komfortabel og elegant strandstol. Kan justeres helt ned slik at du kan ligge flatt. Slås enkelt sammen, tar liten plass.


Fiesta Soft solstol m pute. Klassisk sammenleggbar strandstol i herlige farger og mønstre. Stolen er lett å bære med seg uansett hvor man skal. Den passer like bra som praktisk solstol på stranden som til festivalen eller terrassen. Takket være den lave vekten, og at den kan foldes sammen, gjør den enkel å sette til side og ta frem igjen når behovet melder seg.


Sammenleggbar strandstol

Materiale: Alu-stativ. Brisbane strandstol er en praktisk foldestol med ramme i rustfri aluminium og sete i textilene. Stolen har regulerbar rygg, og kan enkelt klappes sammen.


Dette er en perfekt stol du kan ta med deg på stranden. Med kjent Oakland-kvalitet og års garanti, er dette en strandstol du kan ha år etter år. Praktiske og sammenleggbare campingstoler. Hos JYSK finner du et stort utvalg campingstoler i forskjellig design og materialer.


Det store utvalget gir deg muligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg