onsdag 20. februar 2019

Terracotta krukker

Krukker brent i blåleire som får en rødlig tone ved brenning. Våre krukker kommer fra forskjellige verksteder i Toscana som har utviklet metoder for å lage krukkene frostsikre. Leira innholder forskjellige mineraler som gir krukkene en fin patina. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har alle viste produkter inne til enhver tid. Vælg selv om det skal være den lækre italienske terracotta , den rustikke terracotta fra.


Velkommen til vores hjemmeside, hvor du finder priser og størrelser på alle de smukke håndlavede krukker , som vi importerer fra Toscana i Italien.

Rent praktisk fungerer vores lille butik sådan, at vi har et lager i Hørning, hvorfra man kan hente de bestilte produkter. Italienske krukker i terracotta og rødler har et klassisk og tidløst udseende, som klæder langt de fleste haver. Vi tør næsten sige, at de italienske krukker aldrig går af mode. Derudover får du krukker af høj kvalitet, som kan stå i haven i mange år, hvor de kun bliver flottere af naturens patina.


Krukkegården, en annerledes handleopplevelse. Vi leverer krukker , plantestøtter, hagekrukker, pizzaovner, bålfat, utepeiser og hagetilbehør. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser.


Vi har store og små blomsterkrukker, og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker.

Hvis du leder efter terracotta krukker , har vi prøvet at gøre det nemt for dig ved at samle dem alle sammen her på siden. På den måde kan du hurtigt se, hvad vi kan tilbyde dig af terracotta krukker. Vores terracotta krukker har en klassisk, tidløs charme og emmer af gamle tider og historier. Dersom du er på jakt etter potter og krukker er det beste du kan gjøre å ta deg en tur til en av våre mange sentre. Om du er den som liker å planlegge litt skal du videre inn på sidene våre, og noter gjerne ned spesielle modeller og produkter du liker.


Våre er frostsikre, men dersom det regner mye eller de står i vann vil de sprekke på vinteren. Terracotta er litt sartere enn andre krukker. Alle krukker bør stå litt oppfor bakken. Gjerne bruk krukkeføtter. Leca drenerer godt samtidig som de holder på fukten og gir luft til.


Derfor tilføjer nettop denne type krukker og -vaser helt automatisk et strejf af sydlandsk atmosfære. Det får mange til at tro, at der er tale om italienske terracotta-krukker , så snart de ser en. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer med detaljer fra Jotex. Stort dekorsortiment.

Produkterne i shoppen er sirligt udvalgt efter, hvad der passer til den danske byggestil og havekultur, og der er flere forskellige stilarter at vælge mellem. Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. Blomsterpotter kan henge fra taket som ampler eller dele opp rommet i seksjoner sammen med store grønne planter, samtidig som de blir vakre detaljer i innredningen din.


Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk. Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver.


Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker. Hos BAUHAUS finder du krukker og potter i mange forskellige størrelser, samt forskellige former for plantekasser. Desuden finder du tilbehør til havekrukker som f. Selv om du bestiller online, kan du hente de fleste af vores krukker og potter i dit nærmeste BAUHAUS-varehus.


Choco terracotta krukker er håndlaget og bæredyktig produsert i Vietnam. Etter brenning blir krukkene coated så de tåler det nordiske klimaet. Frostsikker garanti ved bruk av krukkeføtter og leca. Du kan også ta i bruk ampler, pidestaller eller vakre krukker på stativ eller fot for å gi liv til et tomt hjørne i stuen eller på soverommet. Uansett hvilke planter du vil finne et hjem til, så har vi et stort utvalg av krukker i messing, keramikk, glass og metall og både med og uten fat.


Krukkerne er primært lavet af Italiensk ler og de største terracotta krukker er. Urtepotter, Smukke terracotta krukker med bort der passer i de fleste hjem. Selvom krukkerne er beregnet til blomster og planter, kan de dekorative krukker sagtens bruges til blyanter, køkkenredskaber eller meget andet.


Sæt bestående af stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg