tirsdag 19. februar 2019

Jotun lady 5030 st pauls blue

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Du finner også et lite hint av grønnlighet i denne, - det er nettopp det som gjør at den er så lekker til minttoner eller til grønnaktig blåtoner. Pauls Blue ble til i samarbeid med Frama. De trengte en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Se den vakre, dype blåtonen her. En av våra mest sålda blåtoner. En perfekt kombination av blått med en underton av det gråa.


Du ser också en liten hint av grönt i denna färg - det är det som gör att den är så läcker till minttoner eller till grönaktig blåtoner.

Se hvor fint det kan bli med denne fargen. Frama designstudio ligger centralt i Köpenhamn i den historiska stadsdelen Nyboda. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. Jotuns nye kalkmaling er laget av ekte kalkstein – et produkt fra naturen.


Malingen passer til slette vegger og peis, og den tåler varme godt. Kalkmaling kan også brukes på slitasjeutsatte områder og steder med risiko for vannsøl, men da bør den kombineres med en LADY Minerals Sealer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Lokalene huset tidligere St. Hvis Lady Minerals St. Een prachtige blauwe kleur. Frama design studio gelegen in het centrum van Kopenhagen in de historische wijk Nyboda.


Het pand voorheen gehuisvest door St. Helmat maling der både er vaskbar og farveægte og samtidigt fremstår totalt mat. LADY Pure Color er den eneste maling der kan bære mørke farver, være vaskbar og samtigt bliver ved med at fremstå flot og mat.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jotun Lady Pure Color i farven St. Denne Pinnen ble oppdaget av Khali Javad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. FINN DIN LADY MALING JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter?


Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller fargesentere. Går disse to fargene bra sammen? I naturen har hvert element sin historie og funksjon. Slik er det også i hjemmene våre, hvor den fine, arvede trestolen har like stor personlig verdi som praktisk. Lady Minerals er nem at påføre, giver et dejligt mat udtryk og passer perfekt ind i tidens trend.


En kalkmaling giver dig smukke, matte vægge og et unikt farvespil. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil og inngikk et samarbeid med Jotun. Dette er en spennende farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg