onsdag 27. februar 2019

Hvordan lage betong potter

Betong kan dog også brukes til å lage bjelker som skal ligge vannrett i et bygg. Det krever at du støper inn armeringsjern (stålstenger) som sørger for at betongbjelken ikke brekker. Hvordan lager man betong ? Man lager betong ved å blande sement, san stein og vann. Her er noen forskjellig betongkrukker.


Hvordan lage betong potter

Jeg har tenkt å lage noen store også – som jeg kan ha større planter i = mer betong , lengre tørketid og mye tyngre å løfte. Slike krukker er dyre å kjøpe, så det er mye å spare på å lage selv. Det er mindre klatt en du tror.


Du kan lage din egen med betong mix, sand og elementer du sannsynligvis allerede har rundt i huset. Dersom du skal støpe potter , smører du den største formen godt på innsiden og den mindre på utsiden. Hvis du bruker potter med hull i, taper du krukkene. Helst på innsiden på den største og undersiden på den minste, slik at tapen blir presset mot betongen for å forhindre at tapen glipper pga oljen. En fremgangsmåte på hvordan du lager disse betongkrukker finner du her.


Lage kakepynt selv – søte klovner av icing Ballong-sverd til Sjørøverfest! Bare klikk deg inn på linken og se hvordan. Det meste i et hus kan du lage av betong. Trykk på lenken for å se hvordan hun gjorde det.


Jeg har fått dilla på betong , betongprodukter du kan lage selv. På bildene nedenfor ser du hovedprinsippet for hvordan mange betongkrukker lages. Du bestemmer selv hvor store potter du vil ha plass til. Her har en veninne vært på hobbykveld og de har støpt blomsterpotter i betong. For å lage disse blomsterpottene så trenger man betong ,. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte.


Hvordan lage betong potter

Men det er det faktisk ikke. Start med å tilsette vann i sement- eller betongblandingen i et spann. Til uteplassen kan du lage denne stilige blomsterpotten av betong. Jeg har tidligere på bloggen her vist hvordan du lager dørstopper av betong , det er samme fremgangsmåte på denne.


Du må bare finne en form som du ønsker, enten den er rund eller firkantet. Et stort antall hjem byggeprosjekter krever konkret, men kjøper den off-site og ha den levert via lastebil i stor grad kan heve prisene på disse prosjektene. Derfor er det ofte best å lage din egen betong for å spare penger.


Lage din egen er en enkel prosess, som krever blanding av fire grunnleggende ingredienser. Ikke bare kan du lagre, kan du fortsatt gjøre det i et design som er helt din egen. Alt du trenger er muggsopp som du enten kan kjøpe eller lage selv.


Bestem på layout og design av området du skal rydde. Du trenger: Blomsterpotter, ballonger, betong , tålmodighet! I løpet av en uke kan du lage plantekar i hypertufa som snart ser både gamle.


Hvordan lage betong potter

Ta litt betong fra mannen som støper mur i hagen. Er du så heldig som oss som fikk låne en betongvisp bruker du den…. Hmm lurer på de vi lagde i potter , hvordan de ble. Overalt i hverdagen møtes vi av betong : på veier, broer og i hus. Materialet er nok mest kjent for å være grovt og bastant, men faktum er at det går aldeles utmerket å lage både små og detaljerte verk av betong.


Har du prøvd å lage blomsterpotter i betong før? Vi kom over et blogginnlegg. Betong utleggere kan bringe stil og funksjon til din gårdsplass, hage eller hagen din når du er remodeling din landskapsarbeid.


Hvordan lage betong potter

De er enkle å installere og vil legge visuell appell til din hage eller hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg