tirsdag 19. februar 2019

Hytteblogg saltdalshytta

Katalogen inneholder et utvalg av modellene du finner her på nettsiden. Veiledende priser og leveransebeskrivelser finnes kun på nett. Stort utvalg av hytter og hyttetomter, enten du ønsker hytte på fjellet eller ved vannet.


Hytteblogg saltdalshytta

Se hele utvalget her - vi hjelper deg med å finne din drømmehytte! Norges nye blogg og nyhetsportal for alle som er interessert i hytte. Spennende reportasjer, hyttebesøk, nyheter og bildeserier. Etter noe leting på nett og i katealoger falt til slutt valget på en Slatdalshytte av typen Aurora 970.


Dette var den hyttemodellen som vi kunne enes om og som i utgangspunktet tilfredsstilte de krav vi stilte til vår familiehytte. Her finner du noen bilder fra artiklene som er delt på vår hytteblogg. Byggeprosessen har tatt litt ti men det virker som om de jevnlig oppdaterer bloggen mens de faktisk jobber med hytta. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes. Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på.


Ikke rart at jeg som Solberg. Det har vært litt uklarheter her. Ytterelementer først og alt innvendig pluss terrasse en uke senere. Det kan se ut til at transport avdelingen ikke har fått denne meldingen. Del dine opplevelser!


På nettstedet hytteblogger. Sjekk også leveringsbeskrivelsen. Velkommen til hyttebloggen vår. Denne bloggen følger bygging av hytte på Edøya, Smøla kommune.


Hytteblogg saltdalshytta

Det gjør så mye med både vinduet, døren og rommet for øvrig. Det er finest å velge en listverkserie, det vil si karmlist, fotlist og taklist. Siden introduksjonen i høst er det allerede solgt drøyt SMART-byggesett, og ca halvparten av disse er nå produsert.


Saltdalshytta og Røroshytta fortelle om sitt hytteliv. La deg inspirere av stemningsfulle bilder, intervjuer og plantegninger i vår helt nye hyttekatalog. Vi sender den hjem til deg, helt fraktfritt. Nyoppsatt hytte fra saltdalshytta. Gode og fleksible løsninger og imøtekommende selger var avgjørende for oss.


Er selv litt skeptisk til Hedda hytten pga de lave ytterveggene. Akkurat nå er det Ålhytta som er favoritt, men er redd det blir litt dyrt. Blir nesten gal av all hyttetenkingen. En oversikt over hytteblogger sortert på hytteprodusenter.


Vær tålmodig, eposten sjekkes før eller siden, men det kan ta tid. Jeg er nå superglad for at vi valgte forhåndsbeiset panel på alle vegger, tak, dører og hemsgulv! Det må jo være en kjempejobb å beise alt sammen. Nærheten til naturen, fred og ro, lange turer, jobbing på hyttetomta, fuglekvitter.


Hytteblogg saltdalshytta

Har tydeligvis hatt litt trøbbel i byggeprosessen. Bygger hytte i Stølsheimen Tospråklig hytteblogg (norsk engelsk). Vi fikk nok av blikk, men halvparten av disse hadde feil mål.


Vi har opprettet en ny hytteblogg og vi stenge denne om ikke lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg