torsdag 7. februar 2019

Kahler nobili

Kahler nobili

Kähler Nobili - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vakkert Design i Keramikk, Glass og Tre. Wunderschöne Produkte aus Handarbeit. Vi hos glassoginterior.


Kahler nobili

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. De vakre telysestakene er tydelig inspirert av Nordens dype, grønne granskoger og utformet som stilsikre og enkle kjegler. Nobili skaper med sitt stilrene design og dempede fargepalett lys og hygge hos designelskeren som foretrekker et rolig farge-i-farge-uttrykk i huset til jul. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler.


Kahler nobili

Den fargede glasuren står i kontrast til den uglaserte overflaten, og når du har tent telyset inne i staken lyser alle de små hullene opp i vintermørket. Alle de små prikkene lyses opp når lyset tennes i lysestaken. I tillegg finnes det kuler og vindusoppheng i hvitt.


Nobili : Stakene må kun brukes sammen med den medfølgende lystallerkenen for å unngå brennmerker på underlaget som staken plasseres på. Vær oppmerksom på at stakene kan bli veldig varme under bruk. For å unngå at du brenner deg på stakene, bør du kun ta helt nede på dem.


Kahler nobili

Globo: Glasuren på Globo-stakene er en spesiell engobe. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Nobilitrærne finnes i tre ulike størrelser, både i hvitt og med farget glasur. Den populære Nobili -serien består bl. Nobili -lysestake i form av et majestetisk, snødekket grantre.


De nye stakene i serien er dekorert med en levende, snøhvit glasur, som skaper en spennende overflatestruktur og gir Nobili den særpregede karakteren. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise.


De smukke fyrfadsstager leder tankerne hen på nordens grønne granskove. Finn laveste nettpris her. Lysestagens design er enkelt og stilren, og glasuren i afdæmpede farver.


Når de mange små prikker lyser op i lysestagen, ligner det et poetisk grantræ med levende lys på hver af træets grene. Dekorasjonskulen er laget av glassert keramikk, og er utsmykket med vakre hull slik at lyset fra stearinlyset skaper et stemningsfult lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg