onsdag 13. februar 2019

Utendørs solcellebelysning

Utendørs solcellebelysning

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lys opp hagen din ved hjelp av solen. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! En solcellepære er alltid en lysende idé.


Utendørs solcellebelysning

Solcellepærer og solcellebelysning. Vi har et bredt utvalg som dekker mange forskjellige behov – både når det gjelder funksjon og trivsel. Fra å ha vært et alternativ, mest til pynt, er solcellepærer og annen solcellebelysning nå blitt mer og mer et selvfølgelig valg når du skal lyse opp ute. All energien som driver disse energisparende LED-pærene kommer fra solen! I en viss periode på året så.


Vakker i hagen, snill mot strømregningen! Eller en utendørs vegglampe til inngangspartiet. Og alt kan justeres og stilles inn ved hjelp av noen få tastetrykk på smarttelefonen. Vårt nettsted bruker egne og partner-cookies for å tilby deg en best mulig opplevelse.


Solarlys, også kjent som solcellebelysning , har fått en solid plass i mange norske hjem de siste årene. Det finnes mange varianter som kan brukes til ulike formål. Hos Europris finner du blant annet solarlys utformet som supersøte dyr og figurer, og disse kan virkelig sette stemningen i hagen eller på terrassen på sommerkveldene. Skap stemining i hagen med flotte solcellelamper. Hos JYSK finner du et stort utvalg solcellebelysning i forskjellige størrelser og design, så det er stor mulighet.


Stein med LED lys, utendørs solcellebelysning. Denne gjør seg både på terrassen, hagen eller i blomsterbedd. MegaFlis fører en rekke egnede lamper til utendørs bruk. Hos oss finner du merker som Nordlux, Norlys, Trend og SG Armaturen.


Utendørs solcellebelysning

Dette er kjente merkevarer kjent for sin kvalitet. Et godt utelys og en god utelampe sørger for at du finner frem på gårdsplassen eller utenfor huset. Lader i dagslys og tenner når det blir mørkt. Lyser til det ladede batteriet går tomt eller lyset kommer tilbake.


Man kan også bruke solcellebelysning i vinterhalvåret, men husk da at det ikke er like mange soltimer som om sommeren. Derfor vil den kun lyse i kort ti. Hos BAUHAUS finner du et bredt utvalg av solcellelamper og solar lamper. Du får altså svært enkel montering med utendørs solcellelamper, i forhold til å montere vanlige utendørslamper, noe som er ganske dyrt.


Se på solcellelamper som tilleggsbelysning og ekstra belysning til kos og god stemning. Klassiske juletrelys med energieffektive LED-pærer. Hvite lysholdere cm. Mørkegrønne fester med klemme for enkel montering. Lysmengde: lumen per pære.


Kun for utendørs bruk. Kabellengde til den første pæren: m. LED-diodene kan ikke skiftes ut. Avstand mellom pærene: m. LED-lys til hagen, som festes med spyd eller kan ligge fritt.


Utendørs solcellebelysning

Utelampene kan settes ned i gresset i hagen uten nedgraving og lyse opp f. Energieffektive løsninger med sensorbelysning. IP44-klassifisert og dermed egnet for utendørsbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg