tirsdag 12. februar 2019

Kähler hammershøi vase

Kähler hammershøi vase

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. De kjente seriene - Hammershøi , Omaggio, Ombria, Ursula, Mellbi og Unico. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Den stilfulle mellomste antrasittgrå Hammershøi - vasen har de fine rillene som binder Hammershøi -serien sammen. La vasen stå alene som et sterkt designuttrykk, eller la den være en del av et nydelig og elegant designtablå.


Vi anbefaler at vasene vaskes grundig etter bruk for å unngå belegg på innsiden av vasen. Info om Utsolgt i nettbutikk Til toppen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Kähler hammershøi vase

Kähler hammershøi vase 25cm grønn. Vanlig pris: kr 4900. Den elegante lille hvite designvasen fra Hammershøi -serien er inspirert av Svend Hammershøis verker, og har et tidløst og moderne formspråk.


Special Price kr 4215. Bruk den store Hammershøi - vasen som et unikt designuttykk. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Opplev en unik hvit vase fra den elegante Hammershøi -serien. Den vakre vasen har en inspirerende historie.


Kähler hammershøi vase

Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Shop online til gode priser. Design til rett pris! Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Den elegante Hammershøi -serien er utformet med dekorative riller som tilføyer et klassisk uttrykk og lar glasuren fordele seg elegant og lett gjennomsiktig over keramikkens levende formspråk. Serien er løftet litt fra bordet slik at keramikken fremstår stabilt og med en lett svevende eleganse. Bli den første som omtaler dette. La vasen være midtpunktet på middagsbordet, og pynt den med friske blomster.


Du kan også kombinere den med andre produkter fra serien. La de søte Hammershøi -minivasene i vakre rosa nyanser gi innredningen din et innslag av klassisk eleganse. Hans-Christian Bauer har med Hammershøi -serien tolket de gamle verkene på nytt og skapt en serie med de samme karakteristiske rillene.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Lend your plants a personal touch with these beautiful Hammershøi flowerpots and floor vases. Den karakteristiske og elegante rilleformasjonen setter prikken over i'en i på ethver bor skjenk eller hylle. Vasen er tilvirket i hvit porselen. La den mellomstore Hammershøi - vasen i vakker lilla plommefarge pynte opp spisebordet ditt med nydelige, friske blomster – eller fremhev dens dype, lune, lilla glasur ved å la den stå alene eller sammen med Hammershøi -vaser i andre størrelser og farger.


Kähler hammershøi vase

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg