mandag 18. februar 2019

Marrakech kalkmaling

Fortynning er normalt ikke nødvendig, da malingen skal være relativt tykk. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.


Marrakech kalkmaling

Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Påføringsteknikkerne er mange, men der er visse. Marrakech er en 1 mineralsk kalkmaling.


Få alle fargerådene direkte fra Jotun sin fargesjef i Scandinavia. En høyt elsket og anvendelig lun bruntone, – nå også i kalkmaling som vil gi fargen dette røffere tilsnittet. For de mer spesielt interesserte finnes det også en type kalkmaling som krever noe mer av den som maler.


Marrakech kalkmaling

Denne malingen er helt rå. Den skal legges tykt på, og deretter dras ut med sparkel og så skrape. Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter.


Malingslagets tykkelse samt de bevægelser, strøg og træk, man udfører med arbejdsredskaberne er det, som skaber væggens forskelligartede og særegne overfladestruktur. Mens malingen fortsatt er våt brukes en metallsparkel til å skape struktur i malingen. I autentiske fargetoner dannes et varmt bakteppe.


Hele den malte flaten bearbeides med metallsparkelen. La malingen tørke helt. For polert uttrykk skrapes den tørkede malingen med metallsparkelen.


Om du ønsker fløyelsmykt uttrykk benyttes et fin sandpapir. Du kan velge å skape en slørete betong-look eller du kan polere den og få en spektakulær tadelakt-vegg. Inspiring New walls with Lady Design by Jotun We rarely think of our walls as art pieces to be proud of but with Jotun Lady Design Paints, You.


Marrakech kalkmaling

Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate til sitt bryst. Kalkmaling er begrep få hadde hørt om for noen år siden. Dødmatt og livlig er nemlig ikke lenger selvmotsigende! Trendekspertene har lenge varslet at en matt bølge er på vei, i alt fra bilindustri til mote og sminke.


Blant årets store interiørnyheter finner vi nå også kalkmaling med tadelakt-effekt som gir en betongaktig overflate som veksler mellom helmatt og høyglans, etter hva du selv ønsker. Tid for hjem test av kalkmaling. Og det beste av alt: det er enkelt å få til selv! Velg mellom spennende storbyer.


Pakkereiser med fly og hotell. De er markedsledende innenfor feltet og bruker naturlige pigmenter som gjør malingen miljøvennlig. Fra å være et produkt for de mest interiør-interesserte, har bruken av kalkmaling den siste tiden økt drastisk i omfang. GUIDE TIL KALKMALING : Tynne strøk og nok vann, er nesten den eneste regelen du må følge for å male med kalkmaling fra PureOriginals. Ellers gjelder det bare å utfolde seg og bruke kreativiteten.


Classico er en akrylforsterket kalkmaling , for at den skal tåle stor påkjenning ved vask og slitasje. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Ekstra fin blir den hvis du maler med LADY Pure Color Supermatt. All of our paint is stained with 1 natural pigments, providing the most beautiful colours and a full, rich look, not to mention the perfect opacity. Malingen som er brukt på badet under er Fresco i fargen Potato Skin.


Marrakech kalkmaling

Fresco gir en helt matt, kalket og skjoldet effekt. Jeg synes den gir en mye flottere overflate på fliser enn vanlig maling, det er en maling som dekker godt og gir en flott nesten fløyelsaktig overflate. Vi malte bare ett strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg