tirsdag 12. februar 2019

Hvit folie på rull

Klistermærker og skilte på foliekniven. Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Kontaktplast, selvklebende dekorplast.


Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner.

PRODUKTER GLASSFIBERVEV PÅ RULL , HVIT. Hvit glassfibervev på rull. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Frostet folie matt hvit for montering innendørs: Sikker beskyttelse mot innsyn på kontor, legekontor og private rom samt baderom.


Svart tavle folie til kritt eller tusj.

Dette er en selvklebende kvalitets folie som selges på rull i lengder på meter. Plast for varmefolie 2mm x 20mrull. Plastfolie 2mm som legges over varmefolie for dobbeltisolering.


Leveres i rull på m2. Rull med hvit selvklebende folie. Godt alternativ til tavler. Lag raskt en overflate til samarbeid og notater. Perforert for hver cm. Robust folie i klar plast. Kjøp kvalitet til gunstig pris. Lengde opptil m, bredde cm. Lett glinsende overflate.


Vi kan tilby flere kvaliteter, som klar, antireflex og hvit som leveres i ark, og hvit lystett som leveres på rull. Brukes ofte til etiketter, labels, displays, varemerking og posters. Papirduk, m, hvit damask.


Flott damask papirduk på rull. Voksduk gir deg en duk i hverdagen som er enkelt å holde ren, du får mange flotte design og den er relativt rimelig å kjøpe inn.

Her kan du se fått rikelig. Folien klistrer ved hjelp av. Bilde av sort hvit folie på rull. Nyutviklet Karosseri Sprayfolie fra anerkjente Foliatec!


Blank, hvit selvklebende folie fra 3M med avtagbart lim. Kampanjen er gyldig til og med: 14. Brickwall hvit er en lekker tapet som etterligner murstein i hvit - og gråtoner.


Tapeten passer perfekt til å fornye veggen på stua, gangen eller kjøkkenet. Tapetsering har aldri vært enklere! SmartTapet er en genial selvklebende tapet som monteres på alle rene, slette og behandlede flater.


For grønnsakkulturer i veksthus og på friland. Bedrer lysforholdene for plantene samtidig som røttene får det mørkt. Hindrer alge­dannelse og ugrasspiring. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Magnetisk folie kan bl. Reklame som er laget på denne måten kan lett tas bort, og skader ikke underlaget slik alminnelig selvklebende folie gjør. Byggplast på rull til beskyttelse av gulv, møbler, maskiner o. Solid dekkplast i LD-polyetylen.


Bredde fra til meter. Vi har mange flere typer av folie på lager enn det du ser her på siden. Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den. Da vi har mulighet for å trykke på folie , kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi!


Vi leverer alt innen emballasjefolie. Aasen mener selvklebende folie kan være en god start på tapetseringskarrieren for de som kvier seg for å starte med hele vegger. Se hvor lett det er, og bli inspirert til å fortsette med større flater, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg