fredag 1. februar 2019

Jotun sperregrunn

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet.


Kvist- og sperregrunn. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Innendørs,. Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning.

På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.


Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag. De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter.


VIKTIG ved påføring av Jotun kvist og sperregrunn med malingsprøyte: NB! Ved bruk av malingsprøyte må sprøyteutstyret rengjøres grundig før og etter bruk. Passe på: forvarming bør ikke stå på. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut.


Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk. Sperrer og begrenser gjennomslag av kvist. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Påfør to strøk grunning før ønsket farge.

Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Husk at kvister kan slå gjennom maling uansett hvor gammelt treverket er. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m. Bør ikke brukes på ny betong.


Endelig en grunning som har kvistlakk inkludert. Aldri har grunning vært enklere. Husker ikke sist jeg brukte den, sikkert 3-år siden. Den har tyknet i bunn, men resten fremstår noenlunde normal.


Kan dette brukes, eller bare å pælme? KVÆRNER JOTUN LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 7LTR (NETTO). Produktet skal benyttes innendørs på ubehandlet eller tidligere behandlet tre for å. Som sagt over, to lag Jotun kvist og sperregrunn og to lag maling oppå. Jeg har fått høre av fler som har vært veldig fornøyd med Opus(Monter) sin sperregrunn. De mente denne var bedre en jotun sin.


Men har solgt Jotun produkter i alle år og føler man kan stole veldig bra på deres produkter. Det er Gjøco som lager denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg