mandag 18. februar 2019

Kurvmøbler ute

Møblene bør derfor plasseres beskyttet for regn. Vi snakker om ekte vare, eller chicke blandinger. Kurvmøbler ute er fortsatt inne.


Kurvmøbler ute

Til sittegruppene ute kan du velge og vrake mellom hagestoler, utestoler, parasoller og hagebord. Enten du foretrekker rottingmøbler eller mer minimalistiske loungemøbler finner du hagemøbler i forskjellige stiler og størrelser hos oss. Kunne tenkt meg noe kurvmøbel lignende på den nye uteplassen vi har laget i stand. Er det noen som vet om det finnes noen som kan stå ute hele sesongen.


Alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler. Gjør uteområde komplett med hageputer, blomsterpotter og lanterner. Fine Design har et stort utvalg av hagemøbler i god design til kunder som liker at det er like fint ute som inne – uten å gå på kompromiss med komfort. På Trademax argumenter vi for høy kvalitet, men til rett pris.


Kurvmøbler ute

Det er derfor viktig at du velger gode sommermøbler som holder lenge. Alle våre utemøbler tåler å stå ute i mange år og med rett materiale og ikke minst rett møbelbeskyttelse, så holder møblene mange somre. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Vedlikeholdsfrie helårsmøbler for nordisk klima - uten fordyrende mellomledd!


Vår fokus i utvelgelsen av rottingmøbler: KVALITET - KOMFORT - VEDLIKEHOLDSFRITT. Hos Bohus finner du Norges mest spennende utvalg av hagemøbler. Uansett om du trenger hagemøbler til en balkong, platting eller hage har vi alt du behøver for en. Husk å ta inn putene om natten for å unngå mugg, eller skaff deg puter som tåler å ligge ute. Plastmøbler er stort sett vedlikeholdsfrie, men både nye og gamle plastmøbler holder seg mye lenger om du gir dem en god vask og setter dem inn med voks.


Leter du etter en sofagruppe som tåler å stå ute i regnværet? Moon har selvdrenerende puter som tørker lett av seg selv. Solen kan også falme en flettet salongbor så hvis du ønsker å bruke stykket utendørs, er det best bevarte på en overbygd veranda eller uteplass. Nydelige Monet, i fornybar rotting, er perfekt til. Da lever de lenger, anbefaler Helge Birkedal.


I det minste bør vi passe på å dra en presenning over møblene når sesongen er over. Vier er en veveprosess, ikke et materiale. Ett av materialene som brukes i veveprosessen kalles rottingkjerne, som kommer fra innsiden av rottingen. En maskin skjærer av innsiden av rottingstangen i små biter med en diameter som egner seg til veving.


Kurvmøbler ute

Det er store prisforskjeller på kusntrotting også, og såvidt jeg har skjønt er det pvc-variantene som holder seg dårligst. Det går vel hovedsakelig på at de mister fargen i sola lettere. Hvis du skal la det stå ute ville jeg uansett spandert trekk eller presenning. Hagemøbler er en viktig del av hagen.


Vi viser deg hvordan du kan friske opp de gamle, og veileder deg til hvordan du selv kan bygge dine egne hagemøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg