onsdag 6. februar 2019

Tips til hytteinteriør

Søk Interiør Til Hytte. Det er herlig når vinduene på sommerhytta slås opp, og frisk luft igjen fyller rommene. Her er noen tips til fornyelse som løfter sommerfølelsen enda noen hakk. For de som feirer jul eller romjul på hytta, må julestemningen inn der også. Et hytteinteriør kan like gjerne gå i naturtoner som i rødt, men litt røft har det tendens til å være.


Tips til hytteinteriør

Hytteinteriøret til jul er den andre stilen ute i serien “jul – 5. De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende. Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene. Vakkert hytteinteriør med Setergr.


Her kan du finne inspirasjon og gode tips til å velge materialer du vil trives med! Et godt tips til fargevalget er å hente inspirasjon fra omgivelsene. På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå- og grønnyanser. Det er uansett viktig å velge farger i varme toner.


Høstferie og hyttekos – tips til høstkos på hytta. Der det var nødvendig, ble også plantegningen justert for å få plass til ønsket møbel. Material og fargevalg har har også vært nøye planlagt. Les også: Råd og tips til deg som vurderer fjellhytte. På samme måte kan begge stilarter være mørke og lyse, kalde eller varme.


Ofte ser vi likevel at moderne hytteinteriør heller mot lyse farger og rene linjer, mens tradisjonelt hytteinteriør er varmere, lunere og mer rufsete. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg.


Tips til hytteinteriør

Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte, fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi.


Tips til omtrekking av møbler. Foto: Mosetertoppen – Hafjell – hytte fra Laftekompaniet. Bildet er tatt på en av mine hytteprosjekter i Hafjell. Du trenger ikke ha en moderne stor hytte for å være med på dette interiørkurset.


Tips til hytteinteriør

Kurset passer for alle med hytte i fjellet eller ved sjøen. Skal du male panelen på hytta er det smart å bruke Jotun Kvist- og Sperregrunning, så slipper du å kvistlakke. Hvis du bruker SENS er det helt tryggt å sove i rommet den samme dagen som du har malt.


Det kan være kjekt på hytta. Halvor bakke mener at det må ryddes opp på soverommene også. Mange prøver å presse inn flest mulig sengeplasser inn i ett rom. Hva skal man med sengeplasser på kvadrat, det er jo familiekøyer, trippelkøyer og dobbeltkøyer overalt. Det fører bare til kø på do og irritasjon.


Mange har hytter som har vært i familien i en årrekke. Tingene som alltid har vært der bringer nostalgi og minner, men er ikke nødvendigvis hverken funksjonelt eller pent å se på. Her får du noen tips til hvordan hytteinteriør kan gi et ansiktsløft, uten å forkaste alle gode minner. Min Blogg Atelier Kari med tips og opplevelser fra livet med mose, lav, lyng, kvister og villblomster.


Ukas blogger hos interiørbladet Bolig Pluss. Maris Interiør Velkommen til min nye blogg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg