onsdag 13. februar 2019

Klistremerker bokstaver

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Tall og bokstaver for organisering og merking av skap, permer og mye annet.


Klistremerker for navnemerking. Bruk klistremerkene til å merke postkassen med riktig husnummer eller bokstav. Inneholder bokstaver og tall i ulike størrelser. Beregn prisen på din folietekst, og bestill online. Enten dine klistremerker skal være konturskårede eller firkantede, avtagbare eller med permanent lim, til ute eller innebruk har vi løsningen for deg.


Folien er av høy kvalitet, og er svært holdbar. FolieXperten produserer alle typer av klistremerker : logo, klistremerker til bil, klistremerker til vegg, klistremerker bokstaver for å bruke innendør og utendør. Forskjellige størrelser og fasonger, fra små prikker og blomster til større firkanter og sirkler. Lag egne klistremerker , etiketter og stickers!


Klistremerker bokstaver

Halvblanke, av papir. Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Andre steder blir wallstickers også solgt i mange andre materialer, som for eksempel akryl-lim, som er det materialet som de fleste klistremerker blir produsert av. Grunnen til at folie er det absolutt beste materialet til wallstickers skyldes utelukkende kvaliteten, og at det egner seg bedre til formålet enn noe annet materiale.


Da er våre postkassestickers et opplagt. Egendesignede klistremerker Se hvor enkelt det er å sette logoen din på alt du trenger. Legg i handlekurv UTSOLGT. Prisene er eksklusiv levering og tilvalg, med mindre annet er oppgitt. Bokstaver i sølvfarge med glitter.


Klistremerker bokstaver

Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart. De reflekterer motivet perfekt, ettersom filmen er lynrask. Pakke med klistremerker. Nydelige bokstaver , på bildene er det en del overflødig sort mellom bokstavene som ikke hører med til selve bokstaven. Hvis du også vil bruke klistremerker ute, anbefaler vi hvit hardfilm, en glanset PVC-film med en tykkelse på 2gsm med lining papir og 1gsm uten.


Høyden på bokstavene er mm. Vi har et stort utvalg innenfor klistremerker med trykk, hvor du kan få din egen tekst eller logo på. Når du handler i butikken min, betaler du frakt på bare ett produkt. De tåler både vind og vær, samt mange omganger i oppvaskmaskinen. Hvorfor ikke piffe opp fotoalbumet litt ved hjelp av stickers og klistremerker ? Vi har flere forskjellige varianter for at du skal kunne finne det som passer akkurat din stil og ditt fotoalbum.


Vil du ha klassisk skrifttype i svart? Er det noe annet enn bokstaver eller tall du er. Kanskje vil du ha mer snirklete bokstaver i rosa? Holder i årevis uten å krympe, falme eller falle av. For bruk både inne og ute.


Sendes over hele landet. Morsomme tall-post-its som kan brukes til alt mulig! Fortell oss gjerne hvilke morsomme ting du fant på! I mangel på annet så passer de perfekt i hobbyboken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg