søndag 3. februar 2019

Hvordan bygge blomsterkasse

Hvem bygger hva, hvor og når? Finn de beste prisene på nettet. Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre. Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du vil ha.

Bygger du blomsterkassen selv blir den akkurat i den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode råd og tips under hele byggeprosessen. Her viser Maxbo deg hvordan. Vi vet hva du trenger av materialer og verktøy, og viser deg hvordan du gjør det steg for.


Beste Priser Med Handlesmart! I nyeste avsnitt av Hjemmefikserne viser Karin deg hvordan du enkelt snekrer sammen din egen blomsterkasse. Skru på en liten lekt på innsiden som bunnhylla kan hvile på. Se hvordan du lager blomsterkassen: Skyv kort sidevang inn i sporet på MULTIstolpen fra bunnen.


Jeg valgte å bygge en kasse rundt en sinkbøtte, bare for å gjøre den litt mer elegant.

Også kapper du til plankene (mine mål). Tre terrassebordet inn i sporet på MULTIstolpen og skru sidevangen fast i MULTIstolpen på den andre siden. Vi har valgt trykkimpregnert for å øke levetiden. Bygg et urtebed i moduler som gjør det lett å komme til plantene, samtidig som det hindrer at urtene sprer seg til resten av hagen. Og selv om tre råtner, kan kassene holde i minst fem år hvis du fôrer dem med plast slik at jorda ikke kommer i kontakt med treet.


Se byggeveiledningen her. Ei forskalingsplate på 150x75xkoster omkring 250kr, for det får du nok terrassebord til å lage ei heil blomsterkasse. Et prosjekt vi har jobbet med denne sommeren er veggen bak terrassen. Vi ønsket å lage en høyere mur fra veien mot terrassen, for å få litt mer privatliv.


Men en sort høy vegg kan likevel bli litt lite vennlig for uteplassen. Derfor tegnet jeg en integrert og smart blomsterkasse. Husk å pensle formen med matolje for å få betongen til å slippe formen lettere.


Bland Weber Hobbybetong i en blandebøtte. Vibrer og glatt ut overflaten på betongen. Fyll formen med betong. Jeg har laget en blomsterkasse som blant annet skal huse noen vintergrønne busker for å skjerme innsyn.


Regner med at jeg må ha plast for å beskytte treverket samt å styre hvor overskytende vann tar veien. Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, skifte kledning på hele huset eller kun sette opp en enkel vegg med panel, bygge et lysthus eller skifte ut rekkverket på terrassen – dette er bloggen for deg.

Jeg har planer om å bygge noen kasser som ligger på bakken og som jeg skal plante salat i:) God kveld! Kassa er bygget på en fjellknaus, og nå er jeg litt usikker på hva som er beste løsning for innsiden av kassa. Hvordan lage blomsterkasse.


Følgende vil hjelpe deg å bygge din egen blomsterkasse. Drivhus av tomflasker. Hvis du gjør dette for å henge som et vindu blomsterkasse , de vanligvis er så lenge vinduet. Tegn din blomsterkasse , merking størrelsen på hvert bord.


Den lengste brikke vil være frontstykket. Har i utgangspunktet tenkt å bygge i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg