mandag 25. februar 2019

Hvor lenge må beis tørke før regn

Det er noen aspekter man må ta høyde for ang dette med regn. Hvor lang tid beisen bruker på og tørke avhenger av temperatur og luftfuktighet og det er forskjell fra produkt til produkt - så sjekk opp dette nøye. Etter vasken må treverket få tørke noen dager. I strålende sol vil tørketiden være kortere.


Terrassebeis er ikke heldekkende.

Det vil si at underlaget vil synes igjennom, selv om du velger en beis med. Med en slik stikker du to pigger inn i treet og kan lese av hvor fuktig treet er. Men så lenge båten får stå luftig og tørt mot regn noen uker pleier som oftest det være godt nok med tanke på lakk og maling. Vrient dette her, for jeg har en deadline på en måned før den må utpå sjøen igjen. Så må det tørke og så må jeg ev.


Rett ut i regnet med fornyer og børste. Skulle nok også gjort det, men var ute i går med fornyer og børste, har ikke vært særlig oppholdsvær siden det begynte å regne rett etter jeg beiset, så det ser ut som jeg får det meste av. Treet virker litt mørkere, men det ligger ikke beis som jeg kan se igjen på treet.

Vi brukte ikke en lofri klut til å tørke av overflødig beis. Etter man har beiset er det svært lurt å gå over med en lofri klut. Dette er for å forhindre at beisen flasser over tid. Om du legger på for tykt lag vil det flasse av, det trekker jo ikke ned i treverket, sier Volleng.


Guide til hvordan beise terrassegulv, hva temperaturen må være ved beising , tørketid og behandling av terrassegulv steg-for-steg. Sve mener hvor ofte du bør gjøre det avhenger veldig etter utførelse av behandling og forarbei og været er den største faktoren for hvor lenge behandlingen holder. Vi lot det ikke tørke lenge nok. Så lenge veggen ikke er synlig våt må det være greit å male. Gikk fint hos meg i alle fall, og veggene er som nymalte fortsatt.


Gjelder jo, som nevnt her, å avslutte for dagen en stund før solnedgang, for duggfelling på våt maling gir matt vegg. Mener det holder med en time eller to, men det avhenger jo også av lufttemperaturen. Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket.


Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt. Lav temperatur, høy luftfuktighet og beis som danner tykk film på overflaten, vil forlenge tørketiden betydelig.


Svar:TREBITT TERRASSEBEIS skal påføres i et strøk og du skal tørke av det overskytende for ikke å få filmdannelse. Om du får filmdannelse så kan du også oppleve kritting når beisen blir utsatt for fukt.

For å rette opp dette må dere vaske med TREBITT TERRASSEBEISFJERNER og beise på nytt. Veggen må også være skikkelig tørr før du begynner å male. Det verste jeg ser er folk som høytrykksspyler husveggen, lar den tørke et par timer i solen, og så begynner å male, sier Nilsson. Etter en omgang med høytrykksspyler tar det dager med sol og vind før veggen er tørr igjen.


Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Watch Ma Online Now For Free.


Alt du må vite om rengjøring, påføring og valg av beis. Hvor lenge går det før beisen er tørr og tåler regn ? Dette bør du gjøre om lag en uke før du beiser, så treverket er helt tørt når du setter i gang. Deretter må du gi treverket god nok tid til å tørke.


Nå trenger du ikke lenger å vente. FORUTSETNING: Hvor lang tid det tar før beisen er tørr, avhenger av flere forhold slik som temperatur, luftfuktighet, påføring og underlag. Det er flere forhold som påvirker hvor lang tid det tar for beisen å tørke : hvor godt beisen trekker inn, om underlaget er tilstrekkelig rengjort, at mengden beis som er påført er noen av disse. Når beisen brekkes i en maskin er det noen farger man rett og slett ikke får lov til å velge når maskinen er stilt inn på beis.


UV-stråler er en måte å beskytte treverket på. Sørg for at treverket er skikkelig tørt før du begynner med nye strøk. De fleste terassebeiser skal kun ha ett strøk, og man skal tørke av den overskytende beisen med ei fille rett etter påføring.


Man vasker, lar det tørke (kommer an på været hvor lenge ), for så å påføre beis :). Og regn på våt maling er. I sommerperioden stresser vi med at terrassegulvet må få behandling i form av olje eller beis. Fukt, regn og duggfall kan være en utfordring når det males, dekkbeises eller beises på høsten. Når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten høyere bruker maling, dekkbeis og beis lenger tid på å tørke , forteller Kristian Sæther, merkevaresjef i Jotun, til Dinside.


Men det er absolutt mulig å gjøre - bare du tar visse. Velger du beis , må du gå over huset oftere enn hvis du velger maling. Hvis du ikke venter for lenge , kan en vegg beises på nytt uten annet forarbeid enn vask. Husk at treverket må være helt tørt før terrassebeis påføres. Noen som vet hvordan og hvor lenge bjørketømmer må tørke etter.


Du må nesten la det være være igjen en viss del flate som er. Jeg maler huset mitt med Drygolin Extrem og lurer på hva dere synes. Hvis jeg maler, hvor lenge må det være opphold før malingen klarer seg greit? Middelet skal fordeles jevnt med pensel eller svamp.


Etter å ha virket noen minutter, skrubbes gulvet. Til slutt skylles terrassen. Det er viktig å la treet tørke ordentlig før du fortsetter behandlingen, for oljer du på rått treverk, vil fuktigheten gjøre at resultatet blir stygt, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg