fredag 1. februar 2019

Montering av veggplater

Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Huntonit veggpanel montering ByggmaASA. Montering av Forestia Tak-ess - Duration:. Du kan velge mellom Basic Wall, Texture Wall, design vegg eller slett vegg.


Uansett valg får du topp kvalitet og et nydelig resultat!

Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Veggplater har også tette skjøter slik at overgangene blir usynlige, og du slipper å feste med lim for at resultatet skal bli pent. Våre veggpaneler er mye enklere å installere, rimeligere og lette å holde rene. De er selvfølgelig godkjent i henhold til Våtromsnormen og har hele års garanti.


Derfor er veggplatene av god kvalitet, ferdig tørket i fabrikk og gir ingen skadelig avgassing etter montering i hjemmet. Forside Konstruksjoner og isolering Dumme spørsmål om montering av ferdigmalte veggplater ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. På umalte og grunnede plater brukes dykkstift eller maskinstift, ikke kramper.


Malte plater spikres med hodestift eller bredryggede kramper.

Umalte plater anbefales å behandle med en god grunningsmaling før sparkling og tapetsering. Kvalitet: Fibo er ledende innen utvikling og produksjon av veggpanel til bruk i våtrom og andre krevende miljøer der høye krav til fuktmotstand og slitestyrke er essensielt. Den sterke overflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger, er rask å tørke av og enkel å holde ren. Mål avstanden til inn til hjørnet både ved taket og ved gulvet. Merk av på platen og sag til platen langs en rett strek mellom punktene.


Deretter presser du platen inn i noten til forrige plate og presser den inn mot veggen. Et lite brekkjern eller stemjern kan du presse inn i hjørnet for å sikre at skjøten blir helt glatt. Deretter skyver du platen helt inntil montert plate, så den skjuler innfestingen av den monterte platen i hjørnet.


Veggplater kan også festes på eksisterende vegg, som mur, malt vegg eller tapetsert vegg. Disse skal skrus inn med cirka centimeters mellomrom. Du kan også bruke spiker eller kramper, men da skal avstanden være maksimalt centimeter. Skjær panelet i riktig bredde.


Plasser panelet på tappen av bunnprofilen inntil pinnen på innerhjørne-profilen. Pass på at panelet er i vater. Legg så den første platen nedenfra ved takets ytterkant. Hvis platene har vannlås i sideomlegget, skal denne vende innover mot taket.


Fest platen i rett vinkel mot takfoten. Lurer på viktigheten av å begynne fra venstre ved montering ? Hvis du begynner fra høyre må du vel da montere platene opp-ned for at skjøtene skal bli riktige.

Da vil alt bli speilvendt, og det må være lov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg