tirsdag 5. februar 2019

Speil med hylle

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Testet og godkjent for bruk i baderom. Rammen er bredere under speilet og danner en liten hylle som du kan legge sminke, mobiltelefon eller lommebok på. Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for bruk i baderom.


Stilrent speil med hvit hylle nederst og to skjulte fester. Skruer selges separat.

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Med skjult bakgrunnsbelysning! Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.

Leveres direkte til døren – Velkommen! Liten speil Ikea skuffelagring Antonio Elfa skuffer Grovvask trehyller Gis bort. Hentes av den som vil ha en eller flere av tingene.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Ib Laursen Veggspeil - Metall med hylle - Svart omtaler.


Speil , lagring, hylle ,. KELLY speil med hylle - stort. CHEERIE speil - lite. Her finner du de vakreste Madonnafigurer og engler, vintage fuglebur med sjarme og masse vakker patina, glassklokker med fransk tekst, skåler i fattigmannssølv.


Her får du funksjonalitet og design, med en hylle for lagring. Heng speilet i gangen, på badet eller på soverommet. OBS kan forekomme forsinkelser! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vanlige speil kan plasseres overalt, men har sin beste plassering på badet, på soverommet eller i entreen.


Tenk først over hvilke flater du vil dekke med et speil , og kjøp deretter et som passer dimensjonene. De fleste vil har et speil i tilnærmet helfigur i leiligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg