onsdag 27. februar 2019

Jotun fargeprøver

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Og hele av disse presenteres i tillegg på ekstra store fargeprøver i A3-format. Dette gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Finn en eller flere av dine favoritt farger, og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Smart, og av og til helt nødvendig! Du kan lage og lagre så mange fargekombinasjoner du ønsker. Husk at du finner store fargeprøver hos din lokale fargeforhandler. Da får du det beste beslutningsgrunnlaget.


Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. Her kan du søke etter din nærmeste forhandler av JOTUN produkter.


Vi slår et slag for det nye fantastiske fargesenteret vårt som gjør fargevalget MYE enklere. I de vertikale linjene har vi plukket ut fargenyanser som er gode sammen. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Jotun Fargeprøve Interiør.


Flügger sender forøvrig malingsprøver i posten, om det er langt til nærmeste butikk. Konsernet er fremdeles i familien Gleditsch´ besittelse, med en eierandel på 5.

Alt av maling, lakk og olje får du på BAUHAUS. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.


Fargemåler NCS Colourpin Special Edition (SE) Leveres i svart matt design inkl.

Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Vi har kjøpt en fargeprøve på boks av Sort Pepper da denne visstnok ikke finnes i store fargeprøver. Husk at en pc-skjerm ikke vil gi deg et korrekt inntrykk. Mal opp noen fargeprøver på løse plank. Sett dem opp mot veggen, og betrakt dem i dagslys så vel som i ettermiddagssolen.


Hent fargeprøver hos en fargeforhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg