torsdag 21. februar 2019

Hvor mange norske akevitter

Master blender og destillatør der er Jon Bertelsen. Mange av dem er sammensetninger, som for eksempel sykkelsete. Spørsmålet blir da hvor mange sammensatte ord en skal regne med at det finnes.


Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide nekter å svare. Fordi norrønt har kasus , er ikke ordstillingen så viktig på norrønt som på moderne norsk. Hvor mange terrorister vil miste det norske statsborgerskapet? Jeg er interessert i hvor mange genus det sies norsk språk har og hvilke. Jeg tar ikke med flere kasus enn nominativ siden det er nok til å demonstrere.


Wetås har i sin avhandling avdekket at kasus var i bruk i norsk i alle fall helt. Mange har god nytte av en ekstra pott hvor man har penger stående i tilfelle uforutsette utgifter. Mange har kredittkort gjennom banken, da man får relativt gode renter og betingelser på kredittkortet der. Men for mange kan gjeld og kredittkort hope seg opp til en nesten umulig oppgave å løse.


Hvert fall helt til man finner snøballmetoden. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Norske substantiv har tre kjønn: hannkjønn, hunnkjønn og intetkjønn. Nå må vi finne ut hvor mange barn dette gjelder, hvor barna er, og hvordan vi best kan hjelpe dem til å få et bedre liv. Les også: Vi må hente IS-barna hjem.


For vel år siden røykte prosent av den norske befolkningen. Av: Marthe Lein, journalist. Det var kun i Thailand. Overskriftens spørsmål er meningsløst.


Ingen bør besvare spørsmålet og ingen kan besvare det. I gullalderen hadde vi de fire store, og også noen få av våre tidligere og senere forfattere lyser på vår forfatterhimmel. Vannkraften er ryggraden i det norske kraftsystemet.


Vanntilsig og installert produksjonskapasitet danner grunnlag for hva den norske vannkraften kan produsere. Tilsigforholdene varierer betydelig gjennom året og fra år til år. Vi aner ikke hvor mange rotter som lever i norske byer.


Vi ser dem sjelden, men vi deler byen med dem. Problemet er at få eller ingen forsker på norske byrotter. Mange foretrekker å lese de gode bøkene på engelsk – fordi norsk er et så fattig språk. Men hvor typisk norsk er det egentlig å være god i engelsk?


Sjekk hvor mye din bil kan spare med de beste bensinkortene. Nyhetsbrev Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg