torsdag 25. april 2019

Kabelpark

Gratis i helgene i Mai. Danmarks første kabelbane til vandski og wakeboar hvor alle fra år og op kan have det skægt på vandet. Anlægget i Hvide Sande rummer også café og. Die erste Full Size-Kabelanlage, an der Dänische Nordseeküste, wo jeder ab Jahre Spass haben kann.


An der Wakeboardanlage in Hvide Sande ist auch eine kleine.

Familiekort for inntil voksne og barn: ved kjøp av sesongkort voksne. Kabelpark , Hvide Sande: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Kabelpark i Hvide Sande, Danmark på TripAdvisor. Aktiviteter i nærheten. Ved Norsjø Kabelpark kan du utfordre deg selv, farmor eller naboen på en av Europas beste kabelbaner for wakeboar wakeskate og vannski. Kabelbanen har fem master og en 5meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen.


Parken er laget for at alle skal kunne ha det gøy. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her. Velkommen til Tunevannet Kabelpark !

Sammen med Sarpsborg Kommune, Innovasjon Norge, lokalt næringsliv og Flui ønsker vi å skape unik opplevelse i hjertet av Sarpsborg! Istället för att åka efter en båt åker du här med en eldriven linbana (som en skidlift). Hur kul som helst – och definitivt klimatsmart! Wakeboarding er en vannsportsgren som vokste frem på 90-tallet som følge av en økende snowboardtrend. Siden man trekkes av en båt, er det mer sesongbetont og mindre tilgjengelig enn om man drar til en kabelpark.


På din ferd passerer du små og store rails og flere hopp, som du selv velger om du vil kjøre på. Faller du av, er det bare å svømme til land og prøve på nytt. Om du er nybegynner eller proff ingen rolle.


Dermed ville nok en sentrumsnær kabelpark garantert bli kjær for mange: – Gjennom årenes løp har jeg sett hvor mange som lar seg glede av liknende tilbud. I motsetning til hva mange kanskje ville tro favner vannsport om alle aldersgrupper, fortsetter Loven. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise. For å lage din egen reiserute, klikk for å legge til et produkt i. Teambuilding eller bursdag? Legg ditt event til Furrebanen!


Joruns Kiosk Alltid åpent!

Reviews nice staff, out of the ordinary location, great burgers. Nyheter og artikler om kabelpark. Frikjøring og topptur på ski. Tester, guider, reisetips og siste nytt. Hip-Notics kabelpark.


Parken ligger på den tyrkiske rivieraen med over 3soldager i året! Proff eller nybegynner, kabelparken har noe for alle! Værvarsel for millioner steder i verden!


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg