fredag 26. april 2019

Lage betong lampe

Gestalten Sie Ihr Zuhause. Küche, Bad und vieles mehr! Genießen Sie die größte Auswahl. Möbel, Schirme und Grillzubehör! Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Le Lampe schnell bestellen. Preise finden und vergleichen!


Denne lampen er superenkelt å lage. Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong. Stilig, og veldig enkel å lage. Bare klikk deg inn på linken og se hvordan. For en tøff iPad-holder.


Hvordan lage lamper med avrettingsmasse. Fyll betongen opp til skruen. VOILA DU HAR FÅTT EN NY STILIG BETONG LAMPE. Mens betongen er våt, men formbar, bruker du kuppelen som mal og lager en fordypning med fingrene som er dyp nok til å skjule kuppelkanten. Gjør den så jevn og glatt som mulig, kuppelen skal hvile i denne når lampen er ferdig.


Ta av formen og puss ujevnheter bort med fint sandpapir. Sett i lampekuppelen, og lampen er. Fibrene gir deg muligheten til å lage en ganske tynn støp, uten at den knekker. Felles for betongstøpeprosjektene, er at du må lage en støpeform, som er et speilbilde av det du skal ende opp med å ha støpt i betong. I virkeligheten er det støpeformen som det ofte tar lengst tid å lage.


BYGGEVEILEDNING: Benkeplate i betong. Ved hjelp av enkle materialer og metoder, så kan du lage denne rustikke lampen helt på egen hånd. Jeg viser deg hvordan i videon og oppskriften under her. Dette er en guide til å lage en enkel og billig betong lampe.


Trinn 1: Deler og verktøyHer er de delene og verktøyene du trenger for å bygge dette. Du må også noe å holde lampe kontakten på plass mens betongen er tørking, som for eksempel BBQ pinner e. Lek deg med ulike bokser og få akkurat det resultatet du ønsker. Sjekk hvordan du kan lage en betonglampe for under en hundrelapp og ting du allerede har hjemme. Hvis du har lyst på en litt annerledes og morsom lampe , og har 2plastskjeer og litt tid til overs,.


Bruk mye mindre og lag den selv! Kilde: Viewalongtheway. Det ser ut som skjell, men den er faktisk laget av bakepapir og vokspapir.


Det krever at du støper inn armeringsjern (stålstenger) som sørger for at betongbjelken ikke brekker. Man lager betong ved å blande sement, san stein og vann. Det benyttes både som et dekorativt element og som byggemateriale i boliger og hytter. Vedovner produseres også i betong.


Men du behøver ikke å gå til innkjøp av ferdige elementer om du ønsker å bruke betong hjemme. Große Auswahl an Lampe Les. Dette DIY betong lampe er støpt i en tom melkekartong.


Betongstøping er enkelt og billig. Tvsitt tid for hjem gjør i mine øyne mye rart, men en ting traff de godt med i sist episode, en hvit vegghengt lampe bestående av flere. Dette innlegget ble skrevet i Hverdagen og alt det andre og merket blogg, egne utelykter på 1-2- hage, lage egne utelykter, lage egne utelykter på en to tre, lage utelykter, lys på terassen, støpe utelykter, terasse av lindaslilleverden. Det er et materiale som ofte brukes i bygging og renovering, men sjelden er synlig fordi den som regel på en eller annen måte forkles. Unntak er på industrielle verksteder og i deler av den moderne arkitekturen hvor betong vises som dekorasjonselement.


I andre deler av hverdagen til de fleste er betong ikke så hyppig. Lage ting i betong Var veldig gøy å lage blomsterpotter i betong , så det skal jeg gjøre mer, og kanskje noen lysestaker i samme slengen. Lampe aus Beton und Weihnachtsbaumkugel aus Glas mit LED Lichterkette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg