tirsdag 16. april 2019

Saueskinn villsau

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! I tillegg til gardsutsalet vårt har me også nettbutikk for eit stort utval saueskinn både av eigne og andre sine sauer.


Utvalet skinn frå andre gardar i Dalsfjord aukar jamnt og trutt. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.

De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. De fleste Nordmenn har en eller annen relasjon til livet på fjellet, der skinnfeller er en unnværlig ingrediens. Selv etter at vi fikk isolerte hus og hytter med innlagt varme, er saueskinn og andre skinnfeller nesten et must for mange - både inne og ute. Selger fra mitt skinnverksted diverse skinn: (Har inngått forhandleravtale med Granberg Garveri AS) Gunstige og konkurrerende priser.


SKINN er alltid god å ha. Hvite saueskinn med hårlengde fra 8- cm. Forholdsvis små skinn med utallige fargekombinasjoner, også hvite. Hårlengde fra 4- cm.

Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning.


Spælsau, villsau , blæset sau, pelssau og norsk dalasau er hovedkategoriene av saueskinn vi har tilgjengelig. Under hver kategori finnes det selvfølgelig forskjellige fargekombinasjoner. Et saueskinn er alltid en hyggelig gave å få og ikke minst en god gaveidè til de som har det meste. Bruk det foran eller oppi sengen, som sitteunderlag i pulken, barnevognen, i vuggen eller hundekurven!


Frakt kommer i tillegg. Lammeskinn av Norsk Pelssau. Villsauskinnene kommer fra gårdens egen besetning og skiller seg ut fra vanlige saueskinn med de ofte flotte sjateringene i ulla. Ull i seg selv et herlig materiale som varmer godt. Ingenting er som å ha et saueskinn enten som sitteunderlag eller til å ligge på, feks i barnevogna.


Saueskinn kan vaskes - også i maskin. Skinna er garva ved Granberg garveri og tåler vask. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår.


Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler.

Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Vi sender skinn i posten og nyttar Norgespakke til dette. Pris for porto etter Posten sine gjeldande satsar. Velkommen til Norsk Villsaulag BA! Her finn du informasjon om oss og om sauerasa gammalnorsk sau.


NVL eig varemerket Norsk Villsau og beskytta nemning Villsau frå Norskekysten. Pelssau fra Vang i Valdres produserer og selger saueskinn og skinnfell av sau, i tillegg til ull og annet håndverk. Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen. Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn , skinnfeller, ull og annet håndverk til salgs fra gården i Vang. Her finner du Norske Reinsdyrskinn og vakker myk Pelssau.


Vi selger også saueskinn og sittelapper fra Spælsau som kommer fra Færøyene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg