torsdag 18. april 2019

Maritim interiør

Maritim interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Norges største båtutstyrskjede. Arendal, Bergen, Fredriksta Stavanger, Kristiansand og Oslo.


Maritim interiør

I nettbutikken vår bugner det nå av maritime tekstiler! Sjekk om du finner din favoritt her. Ta deg en tur i fjæra å plukk skjell og san fyll opp glasslykten og sett lyset i! Vips så er lykta blitt sommerklar ;-) Denne lykta fra Riviera Maison er perfekt for dekorering!


Sinkbøtter og krukker, hører også med til det. En rekke lekre og maritime nyheter er på vei til vårt lager. Bestill nå og få introduksjonspriser. Ulike stiler og prisklasser. Vi har også leker og kalkmaling.


Maritim interiør

Spar Kjøps Nyhetsbrev. Perfekt til å pynte opp hytten ved sjøen eller det maritime hjem. Interiør produkter med Maritimt preg, servietter, puter og flotte pyntegjenstander i topp kvalitet. Til båten har vi krus, boller og fat laget i melamin, knuser ikke og er veldig lette.


Delikate blåtoner og maritim stil Bor du langt unna havet, eller er du bare veldig glad i den maritime stilen? Gjenskap følelsen av salt sjø ved bruk av fine blåtoner i ulike nyanser. Den klassiske, maritime stilen kan gjerne brytes litt opp med røffere elementer. Her er kjøpetips til stilen! Sink og metall er også tøft å sette sammen med møbler og interiør i tre.


Bruk kulørene fra naturen utenfor veggene, og la vinduene være en ramme rundt det nydelige landskapet. Ordre lagt i dette tidsommet sendes uke 32. På grunn av ferieavvikling får vi desverre ikke sendt varer uke og 31. Hav og sjø er gjennomgangstonen i hytta, som har maritime detaljer som sjøkart, drivved og båter – soverommene inkludert. Nærheten til sjøen har vært den store inspirasjonskilden også til fargene, som holder seg i klassiske utgaver av blått, hvitt og rødt, med blått som hovedfarge.


Interiør Metall er et meget fleksibelt produkt som kan tilpasses utallige bruksområder, både inne og utendørs bruk. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Holdbarheten er go likeså stabiliteten. Teak har mange gode egenskaper. Krympingen er beskjeden.


Our extensive network provides us the ability to source for local resources and create the sustainable values you are looking for your projects. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Styrken er god dersom årringbredden ikke er mindre enn mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg