torsdag 18. april 2019

Lage blomsterkasser av paller

Går det an å lage blomsterkasser av paller ? Hilsen Kirsten Grønlund. Ja, du kan saktens lage blomsterkasser av paller. De er dog ikke impregnerte, slik at du bør fôre dem med noe som holder på vannet.


Mange dyrker jordbær i stående pallekarmer. Lære å lage tente blomsterkasser er det første skrittet for å få disse delene av tente innredning for å betale seg i dekorere hjemmet ditt. Men, allikevel fikk jeg han med på mine tanker – og lørdagen ble brukt til å snekre blomsterkasser av gamle paller ! Innendørs møbler av paller.


Du kan selvsagt male dem hvis du har lyst, men innendørs holder ubehandlede paller seg fint uten vedlikehold. Vær oppmerksom på at du kun bør bruke EUR- paller og DS- paller innendørs – andre palletyper kan være trykkimpregnerte eller behandlet med giftige og helseskadelige stoffer. Ikke stable mer enn enheter i ett stativ når stabling av paller med separate plattformer og skli løpere. Fjerne plattformer fra stativet tar to personer, plassert på hver side av racket.


Stable paller vekk fra døråpninger, utganger og brannslukkere. Unngå stabling av paller i, eller for nær, ganger eller tung trafikk områder. Lag blomsterkasse av en pall DIY Når man bor i blokk er det alltid noen som pusser opp, og ikke alle er like flinke til å rydde opp rotet oppussinga fører med seg. Etter å ha irritert meg over søpla i noen dager fant jeg ut at jeg like godt kunne bære med meg denne pallen opp og ha den på balkongen. Kanskje ikke plassen for din dyreste porselen, men en enkel måte å lage en rustik og vakker kjøkkenhylle.


Lag en koselig lekestue av paller i hagen. Gjør som en av våre lesere - bygg en hel utesofa av paller - med tilhørende bord. Uterommet ved denne kafeen er laget av gamle paller og kaffesekker. Paller er solid materiale, og derfor gunstig til denne type møbler. Vi selger og kjøper alt innenfor europaller, paller og pallekarmer.


Henting, levering, innkjøp og salg av disse er vi spesialister på. Plantekasser på hjul med espalier gir le på terrassen. Vi viser deg hvordan du lager dem. Enkelt, tilgjengelig, raskt og sikkert.


Alle sendingene kan spores. Bli avtale kunde hos oss. Trenger du litt hjelp?


Det er pant på paller og pallekarmer i eurosystemet, og det finnes firma som lever av å kjøpe og selge paller og de har alltid karmer også. Du finner lett et slikt firma nær deg ved å søke i Gule sider på europall. Det er ikke alle som selger til private så ring og spør før du reiser dit. Men, for å lage hagemøbler av paller trenger man inspirasjon, og det er der jeg er i dag. Tenker igjennom hva jeg vil lage , og hvordan.


Hageområdet er allerede planlagt, og jeg ser at jeg trenger en ny sittegruppe, en sandkasse, blomsterkasser og kanskje også en pottebenk for å få det slik jeg vil ha det ute. Utgangspunktet er det samme: En eller flere paller , samt en ide eller et behov som må dekkes. Gjenbruk gamle paller. Helt siden mange bedrifter er avhengige av fiber, prøver flere og flere mennesker å gjenbruke gjenværende tre og lage møbler til deres hjem.


Euro- paller Gyngene er perfekte for de varme sommernettene og de friske høstdager. Interiørkjeden Granit har laget disse fine plantekassene som ser ut som fruktkasser med et innlegg av metall. Tenk å ha denne som flyttbar, grønn romdeler på terrassen! Rustikk utførelse med mye sjel. Kassen kommer fra Bangs Boutique, og er helt sikkert ikke umulig å lage en versjon av selv heller.


Jeg tenkte å bygge to store blomsterkasser til verandaen. Da blir det bygging av blomsterkasser som et lite vår-prosjekt. Dersom man har royalimpregnerte terrassebord har Møre Tre kommer med multistolpe som kan brukes til å lage f. Ved å lage en blomsterkasse , får elevene anledning til å lage noe forholdsvis stort av tre. Kristin Mobakk i Hey’di synes det er gøy at folk er opptatt av å lage ting selv, og forteller at hun selv har støpt en krakk, med kosteskaft som bein. Det krever absolutt ingen forkunnskaper, og tar ikke masse tid.


Dette er noe alle klarer. Har du en drill med blandevisp og tilgang på vann er du langt på vei, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg