onsdag 10. april 2019

Sommersne stue

Sommersne stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. En helt lys, greige farge.


Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. Hadde vi valgt denne i hele huset, ville det blitt litt vanskeligere å endre det #128521; Så jeg synes vi kan sjanse litt på et av disse rommene.


En svakt gråbeige hvittone. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv- stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde. Jeg er usikker på sommersne , om den vil passe til washed linen og Form, men siden denne fargen er på kjøkkenfrontene så tenkte jeg at det er greit å fortsette med samme fargen slik at jeg ikke blander for mye.


Sommersne stue

Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Lyset flommer mellom kjøkken og stue fra store vinduer på hver side. En sydvendt balkong utenfor kjøkkenet er fantastisk å ha om sommeren!


Vi har ikke anledning til å mene noe om gulv da dette ikke er vårt fagfelt. I stuen gikk vi for en sofa som vi kunne velge størrelse, farge og form på selv. Modulsofaen fra Hay har dessuten lav rygg, som passer perfekt under stuevinduene våre. Vi er veldig glad i utsikten og ønsket ikke at noe skulle stå i veien for den. Gulvteppet er fra Skeidar, ensfargede puter fra Hay, mønstrete puter fra Bolia.


Maria og Asgeir fikk hjelp med stuen på rom1TV. Sort stue er kanskje for den mest vågale, men lekkert er det jo…! Slettveggen over er malt i samme farge, men i den supermatte Lady Pure Color. Tak: I stue og spisestue: himling og taklist malt med SENS Tak, farge HVIT. Slik får stuen en fin helhet, samtidig som den naturlig fremstår med ulike soner i ulike fargetoner.


Når du skal fargesette et helt hjem, er det viktig å tenke på hvordan du vil at rommene skal oppleves. Vil du at stuen skal oppleves som en forlengelse av kjøkkenet, eller skal den ha en helt annen atmosfære? Paletten avrundes med lune LADY Cashmere – som skapt for en myk og omsluttende atmosfære.


Her nede blir det også fargen sommersne. Male vegger Gulvet ditt bestemmer hvordan veggfargen blir Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge. I stuen har Lisbeth funnet den perfekte miksen av stramt og mykt, noe sofaen Yale, designet av Jean Marie Massaud for MDF Italia, er et godt eksempel på. Den stramme basen gir luftighet, samtidig som komforten er ivaretatt med myk polstring. I stedet for å begrense seg til ett materiale i sofabor har hun kombinert to.


Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Vi har begynt å komme i orden i vårt første hus! Dette er en hageblogg, men den siste uka har vi levd uten stue , dvs vi har hatt stue men ingen sofa, stoler, bor tv osv. Vi malte nemlig gulvet og malingen måtte stå en uke før vi kunne sette noe tungt på det.


På bildet under er stua nymalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg