fredag 5. april 2019

Kakefat rektangulært

Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega. Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Lekkert kakefat til feks cupcakes. Kakefat, rektangulært Beregnet levering 17. Det praktiske rektangulære kakefatet i serviset Åsas Jul Hvit kan brukes til både julekaker og julegodteri.


Rektangulært kakefat Beregnet levering 26. På undersiden finnes det unike bunnstempelet med Åsas Tomtebods logo. Kaffeserviset passer alle anledninger, store som små. Nordic Blue står for estetikk, kvalitet og funksjon.


Dekk et intimt kaffebord til det lille selskapet med bestevenninnen eller til det store kaffeselskapet med hele familien. Hvis du ønsker å servere dine kaker med tidløs eleganse, er dette serveringsfatet du leter etter. Takket være den rektangulære formen får du plass til både kaker og kjeks. Fatet har praktiske håndtak på kortsidene og kan også brukes som et brett.


Ikke på lager i nettbutikk. Eller besøk og kjøp i en av. REKTANGULÆRT KAKEFAT LITE. Bli den første til å omtale dette produktet. Stort rektangulært fat til servering av dine lekreste retter.


Fri frakt over 49-. Den m agiske følelsen av naturens energi får du av den nydelige dekoren som slynger seg frem på det romslige kakefatet. Førpris 49- 25-Kjøp. Vi feirer kjærligheten med det elegante serviset Victoria. Dette vakre serviset med skimrende detaljer i ekte gull gir middags- og kaffebordet en ekstra glans.


Server dine gode kaker på det vakre kakefatet, og la gjestene nyte begge deler. Den romantiske dekoren slynger seg som et silkebånd over det hvite porselenet. Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel.


Fra populære Rosendahl finner du et svært stilig kakefat av porselen. Dette er et veldig flott fat som man kan servere luksuriøse kakedekorasjoner på. Med et roterende kakefat , blir det lettere for deg å lage helt magiske kaker. Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat.


Kjøp i nettbutikk Kjøp i butikk. Kjevle marsipanen ut til et rektangulært lokk som er ca. Stettfat, kakefat på fot, etasjefat, serveringsfat, kakefat , verdens beste kakefat , rektangulært fat, fiskefat, ovalt fat, sauskanne.


Kakefat rektangulært

Gjelder ikke møbelfrakt. Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Et vakkert kakefat med to etasjer av glass. Jeg har lagd mange fantasifulle.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Clas gir års garanti. Vi har både rundt fat og rektangulært fat i flere.


Enten du skal dandere et fruktfat eller koldtbor er det viktig å ha en variert utvalg av fat og serveringsfat. Flott stettfat med kant fra Riviera Maison. Like fin til dekor og lys, som til kakefat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg