mandag 8. april 2019

Mariusmønster

Det eksisterer to versjoner av historien om genserens opphav. Alle produksjonsrettighetene med bruk av mønsteret eies av MARIUS of Norway AS. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente.


Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.

Nr Dukkeklær i Mariusmønster. Nr Marius hel dress med isydde ermer med tilhørende Mariuslue. Denne boka forteller den spennende historien om Mariusmønsteret, og innholder hele lettfattelige strikkemønster på alt fra miniskjørt og hundegenser til puter, grytekluter og iPad-trekk – alt med Mariusmønster. Oppleggsmetoden jeg har brukt heter midlertidig opplegg, som jeg senere felt sammen med teknikken avfelling med pinner både oppe og nede, altså i begge ender. Selv om jeg syr aldri så pent vil denne løsninga bli finest.


For jusstidsskriftet med samme navn, se MarIus. Marius er et mannsnavn og et romersk slektsnavn. Hei, mariusgenseren med rundfelling var kjempefin.

Eg driv å strikkar heildress for 1-åring i mariusmønster og har kjøpt marius strikkebok men der står ingenting om rundfelling. Veit du kor ein får tak i dette mønsteret eller kan eg få kjøpt av deg? Synes det er så fint med rundfelling og ikkje så klumpete. Haster og er glad for svar. Vil du strikke en genser, jakke, sokker.


Hundeklær, hundeutstyr, godbiter, tygg, hundesnacks og praktiske ting til hund. Det er det mest strikkede mønsteret i Norge og regnes som et ikon som sier noe om nordmenns begeistrede forhold til turer i skog og mark, i den frie norske natur. Glass med Mariusmønster , til telys. Drikkeglass pk - cl.


Andreas Ingeman Marius Watch. In a style climate defined by individuality, customizing your look is key. Sokker i mariusmønster Det hører med til sjeldenheten at det vises frem sokker på denne bloggen. Dette medfører at når jeg først har et sokkepar å vise frem er stoltheten stor. For litt siden fikk vi en MMS av en VELDIG fornøyd eldstejente som endelig hadde fått seg en ny, og veldig etterlengtet Mariusgenser.


Stort utvalg sengetøy med unik design. Her er bildet av HELDIGE.

Krepp, bomull, sateng, flanell. Flere mønstre og farger. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg