tirsdag 23. april 2019

Serveringsfat nille

Nordens største utvalg! Lekkert kakefat til feks cupcakes. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Siden ble ikke funnet. Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet.

Det er alltid hyggelig å servere noe smakfullt til godt selskap. Det blir enda hyggeligere å sette en lekker detalj på bordet fylt med godsaker. Med et etasjefat kan du enkelt servere gjestene ulike former for snacks, eller du kan bruke det som et kakestativ. Engangsartikler – papirduk, engangstallerkener, engangsglass og engangsbestikk.


Dekk på med engangsartikler når du vil gjøre det praktisk å ordne en fest. Med sitt diskre, nesten asketiske uttrykk setter Grand Cru-serviset nemlig fokus på det det virkelig handler om ? Serveringsfatet er i porselen med hvit glasur passer perfekt til seriens øvrige deler. Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat , i serveringsbolle, i skål eller på brett.


Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA.

Serveringen er halve opplevelsen når man skal arrangere middagsselskap. Vi har et stort utvalg av lekre og praktiske brett, serveringsbrett, brødkurver. DIY Hage Halloween Hekling Hobby Høst Håndarbeid Innpakking Inspirasjon Interiør Jul Julegave Julekalender Katalog Kjøkken Konkurranse Kos Kreativt Kundeopplevelser Lego Lure tips Lykter Lys Mat morsdag Nille -klubben Nyheter Nyttårsaften Oppbevaring Pynt Påske Rengjøring Rustikk Scrapping Servietter Servise Sesong Skolesekk Skolestart.


Nille forbeholder seg retten til å utelukke eller avvise personer og resultater hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold. Nille påtar seg ikke ansvar for materialet som sendes inn i konkurransen. Et flott serveringsbrett i tre er både et praktisk og delikat hjelpemiddel når du skal oppvarte familie og venner. Vi har mange serveringsbrett i høy kvalitet fra. Vet jeg så det på smart club en gang, men finner det verken der eller på europris eller nille.


Dekk bordet med hyggelige serveringsfat og boller. Sørg for at gjestene blir sittende lenge. Det finnes så mange lekre lysfat, og noen er så fine at de til og med kan brukes som serveringsfat når du har gjester. Kjøpe serveringsboller og skåler? Hos Kid har vi et stort utvalg av brett, fat og boller til servering.


Kjøp online eller i butikk. Et stabilt og elegant serveringsfat i sort plast, perfekt for eksponering ved buffe. Stablebare fat når du bruker tilhørende transpa rente lokk.


Produsert av gjenvunnet PET. Skal du invitere flere gjester enn du har bestikk og servise til, ha festen din ute eller vil slippe unna litt oppvask?

Med Natur-serien fra Europris kan du med god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg